Kapálógép, rotációs kapa motor alkatrészei


Kapálógép, rotációs kapa motor alkatrészei

A kapálógép és rotációs kapa motorja kulcsfontosságú eleme ezeknek a kertészeti gépeknek. A motor megfelelő működéséhez minden alkatrésznek tökéletesen kell működnie.

A kapálógép és rotációs kapa motor alkatrészei a következők:

Dugattyú - A dugattyú a motor szíve. A hengerben mozog, és a hengerfejben lévő szikra által meggyújtott üzemanyag-levegő keveréket összenyomja.

Henger - A henger a dugattyú számára biztosít helyet. A dugattyú a hengerben mozog, és a hengerfejben lévő szikra által meggyújtott üzemanyag-levegő keveréket összenyomja.

Hengerfej - A hengerfej a henger tetején található. A szikragyújtót, a szelepeket és a dugattyúfejet tartalmazza.

Dugattyú gyűrűk - A dugattyú gyűrűk a dugattyú és a henger között biztosítják az tömítettséget. Megakadályozzák, hogy az üzemanyag-levegő keverék kijusson a hengerből, és hogy a kipufogógázok visszajuthassanak a hengerbe.

Kipufogó - A kipufogó a kipufogógázok eltávolítására szolgál a motorból.

Tömítések - A tömítések biztosítják a motor különböző részei közötti tömítettséget. Megakadályozzák, hogy az olaj és a hűtőfolyadék kijusson a motorból.

Ha valamelyik alkatrész meghibásodik, az befolyásolhatja a motor működését. Ha a motorja nem működik megfelelően, forduljon szakemberhez, hogy diagnosztizálja a problémát és javasoljon megoldást.

A Tehnic-mag webáruházban széles választékban talál kapálógép és rotációs kapa motor alkatrészeket, különböző márkáktól és modellektől. Az alkatrészek megbízhatóak és kiváló minőségűek.

Product added to wishlist
Product added to compare.

Ez a weboldal cookie-kat használ, hogy a látogatók számára jobb böngészési élményt és az egyes egyén igényeihez és érdeklődéséhez igazodó szolgáltatásokat biztosítson.
A böngészés folytatásával Ön beleegyezik azok használatába.