Segmenti drujba


Segmenti drujba

Segmentii drujbei sunt piese importante care ajută la propulsarea pistonului în cilindru. Aceștia sunt expuși la o uzură semnificativă, motiv pentru care este important să îi înlocuiți la intervale regulate.

În magazinul online Tehnic-mag, găsiți o gamă largă de segmenti drujba, compatibili cu o gamă largă de modele de drujbe. Segmentii noștri sunt fabricați din materiale de calitate, care asigură o durabilitate ridicată.

Caracteristici:

    Compatibilitate cu o gamă largă de modele de drujbe
    Fabricați din materiale de calitate
    Durabili
    Ușor de instalat

Instalare:

Segmentii drujbei se instalează în interiorul cilindrului motorului. Pentru a face acest lucru, este necesar să demontați carcasa drujbei.

Înlocuire:

Segmentii drujbei trebuie înlocuiți dacă sunt deteriorați sau defect. De asemenea, este recomandată înlocuirea acestora la fiecare 5-10 ani, pentru a asigura o funcționare optimă a drujbei.

Alegeți segmentii potriviti pentru drujba dumneavoastră

Atunci când alegeți segmenti pentru drujba dumneavoastră, este important să verificați compatibilitatea acestora cu modelul dumneavoastră de drujbă. De asemenea, este important să alegeți segmenti de calitate, care să fie fabricați din materiale durabile.

La Tehnic-mag găsiți o gamă largă de segmenti drujba, la prețuri avantajoase.

Produs adaugat la favorite
Produs adăgat in comparator

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.
Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii acestora.