Ulei motoutilaje


Uleiuri pentru motoutilaje - Alege uleiul potrivit pentru a-ți proteja utilajul

Uleiurile pentru motoutilaje sunt esențiale pentru buna funcționare a acestora. Ele asigură lubrifierea componentelor motorului, prevenind uzura și prelungind durata de viață a utilajului.

Tipuri de uleiuri pentru motoutilaje

Există două tipuri principale de uleiuri pentru motoutilaje:

    Uleiuri pentru motoare în doi timpi
    Uleiuri pentru motoare în patru timpi


Uleiurile pentru motoare în doi timpi sunt concepute pentru a fi amestecate cu benzină în proporții specifice. Aceste uleiuri sunt mai ieftine decât uleiurile pentru motoare în patru timpi, dar sunt și mai poluante.

Uleiurile pentru motoare în patru timpi sunt concepute pentru a fi folosite separat de benzină. Aceste uleiuri sunt mai scumpe decât uleiurile pentru motoare în doi timpi, dar sunt și mai ecologice.

Uleiuri pentru motoutilaje pe bază de ulei mineral sau sintetic

Uleiurile pentru motoutilaje sunt disponibile pe bază de ulei mineral sau sintetic. Uleiurile minerale sunt mai ieftine decât uleiurile sintetice, dar au o durată de viață mai scurtă. Uleiurile sintetice sunt mai scumpe decât uleiurile minerale, dar au o durată de viață mai lungă și oferă o protecție mai bună a motorului.

Aditivi pentru benzină

Aditivii pentru benzină pot ajuta la îmbunătățirea performanței și la prelungirea duratei de viață a motoutilajelor. Acești aditivi pot reduce consumul de combustibil, pot îmbunătăți puterea și cuplul motorului și pot ajuta la protejarea motorului împotriva coroziunii și depunerilor.

Accesorii pentru uleiuri pentru motoutilaje

Kiturile de aspirație a uleiului pot fi folosite pentru a scurge uleiul vechi din motorul unei motoutilaje. Aceste kituri sunt utile în cazul în care motorul este greu accesibil sau în cazul în care uleiul vechi este contaminat.

Cum să alegeți uleiul potrivit pentru motoutilajul dvs.

Pentru a alege uleiul potrivit pentru motoutilajul dvs., trebuie să luați în considerare următoarele:

    Tipul de motor
    Capacitatea de ulei a motorului
    Clima în care utilizați utilajul
    Tipul de sarcini pe care le efectuați cu utilajul

Puteți găsi informații despre uleiurile potrivite pentru motoutilajul dvs. în manualul de instrucțiuni al acestuia.

De unde să cumpărați uleiuri pentru motoutilaje

Puteți cumpăra uleiuri pentru motoutilaje din magazinele de piese auto și utilaje, precum și online.

Tehnic-Mag vă oferă o gamă largă de uleiuri pentru motoutilaje, de la cele mai bune mărci precum Briggs&Stratton, Ruris, Motul, Husqvarna, Stihl la prețuri competitive.

Comandați uleiul potrivit pentru motoutilajul dvs. chiar acum și asigurați-vă că acesta funcționează la parametri optimi!

Ultimele recenzii

scrisa de Aspazia C. (Piatra-Neamţ, România) la data de 09 Mar 2024 :

(3/5) 
Produs evaluat : Maner declansator pulverizator electric Ruris RS1800 Faptul ca minerul nu a fost echipat si cu manometru este un dezavantaj de care nu am stiut la cumparare.Bineinteles cu suplimentul de pret corespunzator.

scrisa de Felician F. (Denta, România) la data de 09 Mar 2024 :

(5/5) 
Produs evaluat : Baterie motocultor Ruris 918k E un produs calitativ !

scrisa de MARIUS P. (CONSTANTA, România) la data de 19 Dec 2023 :

(5/5) 
Produs evaluat : Bobina aprindere Ruris220, 190 Dac 401 Produs conform asteptarilor precum si livrare prompta,multumesc.
Produs adaugat la favorite
Produs adăgat in comparator

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.
Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii acestora.