Bloc motor motoutilaje


Blocul motor motoutilaje este partea centrală a motorului oricărui utilaj de grădinărit, care asigură funcționarea și performanța acestuia. Blocul motor motoutilaje este alcătuit din mai multe componente, cum ar fi cilindrul, pistonul, biela, arborele cotit, chiuloasa, supapele, bujiile, injecția, etc. Fiecare componentă are un rol specific în procesul de ardere a combustibilului și în transformarea energiei termice în energie mecanică.

Blocul motor motoutilaje este compatibil cu diferite tipuri și mărci de motoare, cum ar fi Honda Gx, Briggs & Stratton, Tecumseh, Nac, Zongshen și altele. Aceste motoare sunt folosite pentru a echipa diverse tipuri de motoutilaje, cum ar fi motopompe, generatoare, motosape, mașini de tuns gazon, tractorașe de tuns gazon și altele. Fiecare tip de motor are specificații și caracteristici diferite, care influențează dimensiunile și forma blocului motor. De aceea, este important să se aleagă un bloc motor potrivit pentru motorul motoutilajului, care să asigure o potrivire perfectă și o performanță optimă.

Blocul motor motoutilaje este disponibil la magazinul online Tehnic-mag, unde veți găsi o ofertă variată și prețuri avantajoase.

La Tehnic-mag, puteți comanda blocul motor dorit în funcție de modelul și marca motorului motoutilajului, și veți beneficia de livrare rapidă și garanție.

De asemenea, la Tehnic-mag, puteți găsi și alte piese și accesorii pentru motoutilaje, cum ar fi filtre, curele, ambreiaje, lanțuri, roți, etc.

Tehnic-mag este magazinul online de încredere pentru toți cei care au nevoie de piese de calitate pentru motoutilaje.

Ultimele recenzii

scrisa de Aspazia C. (Piatra-Neamţ, România) la data de 09 Mar 2024 :

(3/5) 
Produs evaluat : Maner declansator pulverizator electric Ruris RS1800 Faptul ca minerul nu a fost echipat si cu manometru este un dezavantaj de care nu am stiut la cumparare.Bineinteles cu suplimentul de pret corespunzator.

scrisa de Felician F. (Denta, România) la data de 09 Mar 2024 :

(5/5) 
Produs evaluat : Baterie motocultor Ruris 918k E un produs calitativ !

scrisa de MARIUS P. (CONSTANTA, România) la data de 19 Dec 2023 :

(5/5) 
Produs evaluat : Bobina aprindere Ruris220, 190 Dac 401 Produs conform asteptarilor precum si livrare prompta,multumesc.
Produs adaugat la favorite
Produs adăgat in comparator

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.
Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii acestora.