Arbore cotit motoutilaje


Arborele cotit este o piesă vitală a motorului oricărui motoutilaj, care ajută la convertirea mișcării liniare a pistoanelor în învârtirea roților motrice.

Arborele cotit este alcătuit dintr-un ax central, care este axul principal al motorului, și din una sau mai multe biele, care conectează pistonii la axul central.

Arborele cotit trebuie să fie rezistent la forțele și vibrațiile generate de motor, să asigure o funcționare lină și silențioasă, și să aibă o durată de viață cât mai lungă.

Arborele cotit motoutilajelor este compatibil cu o gamă largă de motoare de la diferiți producători renumiți, cum ar fi Honda Gx, Briggs & Stratton, Tecumseh, Nac, și alții. Aceste motoare sunt utilizate pentru a echipa diverse tipuri de motoutilaje, cum ar fi motopompe, generatoare, motosape, mașini de tuns gazon, tractorașe de tuns gazon, și altele. Fiecare tip de motor are specificații și caracteristici diferite, care influențează dimensiunile și forma arborelui cotit. De aceea, este important să se aleagă un arbore cotit potrivit pentru motorul motoutilajului, care să asigure o potrivire perfectă și o performanță optimă.

Arborele cotit motoutilajelor este disponibil la magazinul online Tehnic-mag, unde veți găsi o ofertă variată și prețuri avantajoase.

La Tehnic-mag, puteți comanda arborele cotit dorit în funcție de modelul și marca motorului motoutilajului, și veți beneficia de livrare rapidă și garanție. De asemenea, la Tehnic-mag, puteți găsi și alte piese și accesorii pentru motoutilaje, cum ar fi filtre, curele, ambreiaje, lanțuri, roți, etc.

Tehnic-mag este magazinul online de încredere pentru toți cei care au nevoie de piese de calitate pentru motoutilaje.

Ultimele recenzii

scrisa de MARIUS P. (CONSTANTA, România) la data de 19 Dec 2023 :

(5/5) 
Produs evaluat : Bobina aprindere Ruris220, 190 Dac 401 Produs conform asteptarilor precum si livrare prompta,multumesc.

scrisa de vasile R. (Ciocârlia de Sus, România) la data de 17 Nov 2023 :

(5/5) 
Produs evaluat : Set membrane carburator Walbro D10HDA, D22HDA Am primit produsele comandate în cel mai scurt timp, produse de foarte bună calitate. Mulțumesc pentru serviciile oferite.

scrisa de Dorel Mihai D. (Bucuresti - Sector 3, România) la data de 15 Nov 2023 :

(5/5) 
Produs evaluat : Arc demaror drujba China 45cc, 52cc, 58cc Vin exact ca in poza, in carcasa de metal. Carcasele, cele care le-am primit eu, sunt de doua diametre diferite de 6,5 si 7,5 cm.Aviz celor care detin Parkside PBKS 53 A2: La Parkside PBKS 53 A2, cea pe care o am, se potriveste cel in carcasa de 6,5cm. Chiar daca diametrul gauri...
Produs adaugat la favorite
Produs adăgat in comparator

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.
Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii acestora.