Filtru combustibil motoutilaje


Filtru combustibil motoutilaje este un produs esențial pentru buna funcționare a motoarelor și utilajelor de grădinărit. Acesta are rolul de a preveni intrarea impurităților și a apei în sistemul de alimentare cu combustibil, protejând astfel motorul de uzură și defecțiuni. Un filtru combustibil de calitate poate îmbunătăți performanța și eficiența motorului, reducând consumul de combustibil și emisiile de noxe.

La Tehnic-mag.ro găsești o gamă variată de filtre combustibil motoutilaje, compatibile cu diverse motorizări, cum ar fi Honda Gx, Briggs & Stratton, Tecumseh, Nac, și altele. Fie că ai nevoie de un filtru combustibil pentru motosapă, motocultor, generator, motopompă, mașină de tuns gazon sau alt tip de utilaj, aici vei găsi produsul potrivit pentru tine.

Avem filtre combustibil de diferite dimensiuni, forme și materiale, transparente sau colorate, metalice sau din plastic, cu sau fără cot. Toate produsele noastre sunt de înaltă calitate și la prețuri accesibile.

Comandă online filtre combustibil motoutilaje de la Tehnic-mag.ro și beneficiază de livrare rapidă și sigură în toată țara.

Dacă ai nevoie de ajutor sau sfaturi în alegerea filtrului combustibil potrivit pentru motorul tău, nu ezita să ne contactezi. Suntem aici pentru a te ajuta. blush

Ultimele recenzii

scrisa de Aspazia C. (Piatra-Neamţ, România) la data de 09 Mar 2024 :

(3/5) 
Produs evaluat : Maner declansator pulverizator electric Ruris RS1800 Faptul ca minerul nu a fost echipat si cu manometru este un dezavantaj de care nu am stiut la cumparare.Bineinteles cu suplimentul de pret corespunzator.

scrisa de Felician F. (Denta, România) la data de 09 Mar 2024 :

(5/5) 
Produs evaluat : Baterie motocultor Ruris 918k E un produs calitativ !

scrisa de MARIUS P. (CONSTANTA, România) la data de 19 Dec 2023 :

(5/5) 
Produs evaluat : Bobina aprindere Ruris220, 190 Dac 401 Produs conform asteptarilor precum si livrare prompta,multumesc.
Produs adaugat la favorite
Produs adăgat in comparator

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.
Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii acestora.