Muzicuta pentru scutere


Muzicuta pentru scutere 2T

Muzicuta, sau supapa de admisie, este o piesă importantă a sistemului de aprindere a unui scuter cu motor 2T. Aceasta asigură alimentarea cu aer a motorului, fiind responsabilă pentru amestecul de aer și combustibil care este apoi ars în cilindri.

Muzicuta este o piesă mică, dar esențială pentru funcționarea corectă a scuterului dumneavoastră. Dacă muzicuta este deteriorată sau uzată, poate duce la o serie de probleme, inclusiv:

    Pierderea de putere
    Consum crescut de combustibil
    Emisii mai mari de gaze poluante
    Pornire dificilă

Tipuri de muzicute

Există două tipuri principale de muzicute pentru scutere 2T:

    Muzicute din cauciuc
    Muzicute din silicon

Muzicutele din cauciuc sunt cele mai comune și cele mai ieftine. Acestea sunt fabricate dintr-un material rezistent la căldură și la ulei, dar pot fi mai puțin durabile decât muzicutele din silicon.

Muzicutele din silicon sunt mai rezistente la căldură și la ulei decât muzicutele din cauciuc. Acestea sunt, de asemenea, mai flexibile, ceea ce le face mai puțin susceptibile de a fi deteriorate.

Alegerea muzicutei potrivite

Atunci când alegeți o muzicuță pentru scuterul dumneavoastră, este important să luați în considerare următoarele factori:

    Tipul de motor: Muzicuta trebuie să fie compatibilă cu tipul de motor al scuterului dumneavoastră.
    Dimensiunea muzicutei: Muzicuta trebuie să aibă dimensiunea potrivită pentru a se potrivi conexiunilor de admisie ale scuterului dumneavoastră.
    Materialul muzicutei: Muzicuta trebuie să fie fabricată dintr-un material care să fie rezistent la temperaturi ridicate și la ulei.

Muzicute pentru scutere 2T de la Tehnic-mag

La Tehnic-mag, găsiți o gamă largă de muzicute pentru scutere 2T de la Yamaha, Aprilia, Malagutti, Suzuki și Piaggio. Muzicutele noastre sunt fabricate din materiale de înaltă calitate și sunt concepute pentru a oferi performanțe și durabilitate de lungă durată.

Ultimele recenzii

scrisa de MARIUS P. (CONSTANTA, România) la data de 19 Dec 2023 :

(5/5) 
Produs evaluat : Bobina aprindere Ruris220, 190 Dac 401 Produs conform asteptarilor precum si livrare prompta,multumesc.

scrisa de vasile R. (Ciocârlia de Sus, România) la data de 17 Nov 2023 :

(5/5) 
Produs evaluat : Set membrane carburator Walbro D10HDA, D22HDA Am primit produsele comandate în cel mai scurt timp, produse de foarte bună calitate. Mulțumesc pentru serviciile oferite.

scrisa de Dorel Mihai D. (Bucuresti - Sector 3, România) la data de 15 Nov 2023 :

(5/5) 
Produs evaluat : Arc demaror drujba China 45cc, 52cc, 58cc Vin exact ca in poza, in carcasa de metal. Carcasele, cele care le-am primit eu, sunt de doua diametre diferite de 6,5 si 7,5 cm.Aviz celor care detin Parkside PBKS 53 A2: La Parkside PBKS 53 A2, cea pe care o am, se potriveste cel in carcasa de 6,5cm. Chiar daca diametrul gauri...
Produs adaugat la favorite
Produs adăgat in comparator

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.
Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii acestora.