Garnituri drujba


Garnituri drujba: O necesitate pentru o functionare buna

Garniturile drujba sunt piese esentiale pentru buna functionare a unei drujbe. Ele asigura etanseitatea dintre diferitele componente ale motorului, impiedicand astfel scurgerea uleiului sau a aerului.

La Tehnic-mag gasiti o gama variata de garnituri drujba, pentru toate modelele de drujbe Husqvarna, Stihl, Ruris si drujbe chinezesti. Garniturile noastre sunt fabricate din materiale de calitate, rezistente la uzura si la temperaturi ridicate.

De ce sunt importante garniturile drujba?

Garniturile drujba au rolul de a asigura etanseitatea dintre diferitele componente ale motorului. Acest lucru este esential pentru buna functionare a drujbei, deoarece impiedica scurgerea uleiului sau a aerului.

Uleiul este esential pentru functionarea motorului drujbei. El asigura lubrifierea componentelor in miscare, prevenind astfel uzura lor prematura. In cazul in care garnitura de ulei este defecta, uleiul se va scurge, ceea ce va duce la deteriorarea motorului.

Aerul este, de asemenea, un element important pentru functionarea motorului drujbei. El este necesar pentru amestecul aer-combustibil care se produce in cilindru. In cazul in care garnitura de aer este defecta, aerul se va scurge, ceea ce va duce la scaderea puterii motorului si la cresterea consumului de combustibil.

Cum sa alegi garniturile drujba potrivite?

Pentru a alege garniturile drujba potrivite, este important sa tii cont de modelul de drujba pe care il detii. Garniturile sunt disponibile in diferite dimensiuni si forme, in functie de modelul drujbei.

De asemenea, este important sa alegi garnituri de calitate, fabricate din materiale rezistente. Garniturile de calitate vor rezista mai mult timp si vor asigura o functionare buna a drujbei.

Garnituri drujba la Tehnic-mag

La Tehnic-mag gasiti o gama variata de garnituri drujba, pentru toate modelele de drujbe Husqvarna, Stihl, Ruris si drujbe chinezesti. Garniturile noastre sunt fabricate din materiale de calitate, rezistente la uzura si la temperaturi ridicate.

Comanda garniturile drujba de care ai nevoie de pe Tehnic-mag si asigura-te ca drujba ta va functiona in conditii optime!

Beneficii:

    Garnituri de calitate, fabricate din materiale rezistente
    Disponibilitate pentru toate modelele de drujbe Husqvarna, Stihl, Ruris si drujbe chinezesti
    Livrare rapida

Comanda acum garniturile drujba de care ai nevoie de pe Tehnic-mag!

Ultimele recenzii

scrisa de Aspazia C. (Piatra-Neamţ, România) la data de 09 Mar 2024 :

(3/5) 
Produs evaluat : Maner declansator pulverizator electric Ruris RS1800 Faptul ca minerul nu a fost echipat si cu manometru este un dezavantaj de care nu am stiut la cumparare.Bineinteles cu suplimentul de pret corespunzator.

scrisa de Felician F. (Denta, România) la data de 09 Mar 2024 :

(5/5) 
Produs evaluat : Baterie motocultor Ruris 918k E un produs calitativ !

scrisa de MARIUS P. (CONSTANTA, România) la data de 19 Dec 2023 :

(5/5) 
Produs evaluat : Bobina aprindere Ruris220, 190 Dac 401 Produs conform asteptarilor precum si livrare prompta,multumesc.
Produs adaugat la favorite
Produs adăgat in comparator

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.
Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii acestora.