Piese atomizor, pulverizator electric Ruris


Toți cei care trebuie să aibă grijă de o livadă sau de o grădină, fie ele cât de mici, știu cât de importante sunt tratamentele periodice cu substanțe chimice. Standardul actual al acestei operații o reprezintă atomizoarele, care mai pot fi folosite și la igienizarea suprafețelor și a clădirilor dar și în multe alte scopuri.

La Tehnic-Mag, vă ajutăm în cazul în care atomizorul dumneavoastră are probleme la aprindere, volantă, carburator, demaror, robinet de soluție, eșapament, rezervor, pompă de presiune, placă de etanșare, ambielaj, semicarter, accelerație.

De asemenea, vă mai stăm la dispoziție dacă aveți nevoie de filtre, garnituri, furtunuri, suporți, pompe, mânere, cabluri, bujii, carcase, bușoane, coliere, diuze și altele.

Piesele noastre sunt originale sau compatibile cu atomizoarele Ruris, Cifarelli, Hercules.

Atomizoarele și pulverizatoarele electrice sunt unelte utile pentru fermieri, grădinari și alte persoane care au nevoie să aplice pesticide sau alte substanțe pe suprafețe mari. Acestea funcționează prin pulverizarea unei soluții sub presiune, care poate fi folosită pentru a uda plante, a trata buruieni sau a combate dăunătorii.

Piesele unui atomizor sau pulverizator electric sunt esențiale pentru funcționarea corectă a acestuia. Acestea includ:

    Pompa: Pompa este componenta care creează presiunea necesară pentru pulverizarea soluției. Pompele pot fi de diferite tipuri, inclusiv pompe de piston, pompe centrifugale sau pompe electromagnetice.
    Tunel de pulverizare: Tunelul de pulverizare este componenta care direcționează soluția către suprafața de tratat. Tunelurile de pulverizare pot fi de diferite forme și dimensiuni, în funcție de aplicație.
    Duză de pulverizare: Duza de pulverizare este componenta care controlează forma și dimensiunea stropilor de soluție. Duzele de pulverizare pot fi de diferite tipuri, inclusiv duze cu jet, duze cu fantă sau duze cu coroană.
    Furtun: Furtunul este componenta care transportă soluția de la pompa la duza de pulverizare. Furtunurile pot fi de diferite lungimi și diametre, în funcție de aplicație.
    Accesorii: Atomizoarele și pulverizatoarele electrice pot fi echipate cu o varietate de accesorii, cum ar fi rezervoare de soluție, filtre, manometre și sisteme de reglare a presiunii.

În cazul în care un atomizor sau pulverizator electric se defectează, poate fi necesară înlocuirea unei sau mai multor piese. Piesele de schimb pot fi achiziționate de la un distribuitor autorizat sau online.

Iată câteva sfaturi pentru a prelungi durata de viață a unui atomizor sau pulverizator electric:

    Citiți și urmați instrucțiunile de utilizare furnizate de producător.
    Folosiți atomizorul sau pulverizatorul electric în condiții de siguranță.
    Întrețineți atomizorul sau pulverizatorul electric în mod regulat.

Prin îngrijirea corespunzătoare, un atomizor sau pulverizator electric poate oferi ani de serviciu.

Ultimele recenzii

scrisa de Aspazia C. (Piatra-Neamţ, România) la data de 09 Mar 2024 :

(3/5) 
Produs evaluat : Maner declansator pulverizator electric Ruris RS1800 Faptul ca minerul nu a fost echipat si cu manometru este un dezavantaj de care nu am stiut la cumparare.Bineinteles cu suplimentul de pret corespunzator.

scrisa de Felician F. (Denta, România) la data de 09 Mar 2024 :

(5/5) 
Produs evaluat : Baterie motocultor Ruris 918k E un produs calitativ !

scrisa de MARIUS P. (CONSTANTA, România) la data de 19 Dec 2023 :

(5/5) 
Produs evaluat : Bobina aprindere Ruris220, 190 Dac 401 Produs conform asteptarilor precum si livrare prompta,multumesc.
Produs adaugat la favorite
Produs adăgat in comparator

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.
Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii acestora.