Piese Atv

ATV-urile, cunoscute sub acronimul denumirii lor All Terrain Vehicle, sunt folosite pentru călătoriile offroad și reprezintă vedeta incontestabilă a transportului ultimelor decenii. Destinate celor cu spirit de aventură dar și celor care lucrează în condiții grele, departe de civilizație, ATV-urile au devenit o gamă de produse extraordinar de variată și de complexă. 

Cerințele de la un ATV pot fi extrem de diferite: forță sau viteză, suplețe în exploatare sau siguranță, stabilitate sau sprinteneală, acest lucru fiind o altă explicație a numărului imens de produse existente pe piață. 

Cu excepția caroseriei, ATV-urile au exact aceleași sisteme ca și un autovehicul obișnuit: motor, ambielaj, ambreiaj, carburator, sistem de frânare, direcție, demaror, electromotor, instalație electrică, transmisie, cutie de viteze, acumulator, rezervor. Pentru piese de schimb, nu ezitați să verificați și oferta noastră.

Pe lângă acestea, Tehnic-Mag vă mai oferă: amortizoare, blocuri de lumini, becuri, bujii, bucșe, cauciucuri, cabluri, camere, contacte, demaroare, claxoane, filtre, furtunuri, curele, garnituri, lanțuri, manete, plăcuțe de frână, pistoane, pompe, relee, robineți, supape, ulei și multe altele.

Piesele pe care le comercializăm sunt atât originale cât și compatibile, de mare calitate, alese în urma unor teste riguroase. 

Produs adaugat la favorite
Produs adăgat in comparator