Cauciucuri cross


Cauciucurile cross sunt un tip special de anvelope concepute pentru a oferi o aderență maximă pe teren accidentat. Sunt utilizate pe motociclete cross, enduro și trial.

Cauciucurile cross se caracterizează prin banda de rulare cu un model agresiv, format din blocuri mari și proeminente. Aceste blocuri ajută la menținerea aderenței pe suprafețe alunecoase, cum ar fi nisip, noroi, iarbă și piatră.

În plus, cauciucurile cross sunt fabricate dintr-un material special, care este mai rezistent la uzură și la perforare. Acest lucru este important, deoarece motocicletele cross sunt supuse unor solicitări mari pe teren accidentat.

Cauciucurile cross sunt disponibile în diferite dimensiuni și tipuri, pentru a se potrivi nevoilor specifice ale fiecărui tip de motocicletă.

Iată câteva dintre cele mai importante caracteristici ale cauciucurilor cross:

  • Model agresiv al benzii de rulare
  • Material rezistent la uzură și la perforare
  • Disponibilitate în diferite dimensiuni și tipuri

Cauciucurile cross sunt o parte esențială pentru orice motocicletă destinată utilizării pe teren accidentat. Ele asigură o aderență maximă și o siguranță sporită în condiții dificile.

Ultimele recenzii

scrisa de Aspazia C. (Piatra-Neamţ, România) la data de 09 Mar 2024 :

(3/5) 
Produs evaluat : Maner declansator pulverizator electric Ruris RS1800 Faptul ca minerul nu a fost echipat si cu manometru este un dezavantaj de care nu am stiut la cumparare.Bineinteles cu suplimentul de pret corespunzator.

scrisa de Felician F. (Denta, România) la data de 09 Mar 2024 :

(5/5) 
Produs evaluat : Baterie motocultor Ruris 918k E un produs calitativ !

scrisa de MARIUS P. (CONSTANTA, România) la data de 19 Dec 2023 :

(5/5) 
Produs evaluat : Bobina aprindere Ruris220, 190 Dac 401 Produs conform asteptarilor precum si livrare prompta,multumesc.
Produs adaugat la favorite
Produs adăgat in comparator

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.
Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii acestora.