Piese si accesorii biciclete


Găsește piesele și accesoriile de care ai nevoie pentru bicicleta ta

Căutați piese sau accesorii pentru bicicleta dvs.? Ați ajuns la locul potrivit! La noi găsiți o gamă largă de produse pentru toate tipurile de biciclete, de la piese de schimb esențiale, cum ar fi anvelope, la accesorii practice, cum ar fi suporturi pentru telefon.

Piese de schimb

Pentru a vă menține bicicleta în stare bună de funcționare, este important să o întrețineți în mod regulat. De aceea, la noi găsiți o gamă largă de piese de schimb pentru toate componentele bicicletei, inclusiv:

    Anvelope și camere de aer
    Lanțuri și pinioane
    Schimbătoare și manete de frână
    Furci și amortizoare
    Cadre și roți
    Componente electronice

Accesorii

Pe lângă piesele de schimb, la noi găsiți și o gamă largă de accesorii care vă pot face experiența de ciclism mai plăcută și mai sigură. Acestea includ:

    Ochelari de soare și căști
    Geci și pantaloni impermeabili
    Lumini și reflectore
    Suporturi pentru telefon și bidon
    Instrumente și echipament de reparații

Ultimele recenzii

scrisa de MARIUS P. (CONSTANTA, România) la data de 19 Dec 2023 :

(5/5) 
Produs evaluat : Bobina aprindere Ruris220, 190 Dac 401 Produs conform asteptarilor precum si livrare prompta,multumesc.

scrisa de vasile R. (Ciocârlia de Sus, România) la data de 17 Nov 2023 :

(5/5) 
Produs evaluat : Set membrane carburator Walbro D10HDA, D22HDA Am primit produsele comandate în cel mai scurt timp, produse de foarte bună calitate. Mulțumesc pentru serviciile oferite.

scrisa de Dorel Mihai D. (Bucuresti - Sector 3, România) la data de 15 Nov 2023 :

(5/5) 
Produs evaluat : Arc demaror drujba China 45cc, 52cc, 58cc Vin exact ca in poza, in carcasa de metal. Carcasele, cele care le-am primit eu, sunt de doua diametre diferite de 6,5 si 7,5 cm.Aviz celor care detin Parkside PBKS 53 A2: La Parkside PBKS 53 A2, cea pe care o am, se potriveste cel in carcasa de 6,5cm. Chiar daca diametrul gauri...
Produs adaugat la favorite
Produs adăgat in comparator

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.
Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii acestora.