Piese acceleratie atv


Piese accelerație ATV

Accelerația este o componentă esențială a oricărui ATV, fiind responsabilă pentru controlul vitezei vehiculului. O funcționare corectă a accelerației este esențială pentru siguranța dumneavoastră și a pasagerilor.

Piese de accelerație ATV comercializate de Tehnic-mag

La Tehnic-mag, găsiți o gamă largă de piese de accelerație ATV, de la cablu de accelerație, manete de accelerație și manșoane, până la amortizoare de accelerație. Toate piesele sunt de calitate superioară, fabricate de producători de renume mondial.

Cablu de accelerație ATV

Cablul de accelerație ATV este o piesă esențială pentru sistemul de accelerație. El transmite mișcarea de la maneta de accelerație la carburator sau injector. Cablul de accelerație poate fi deteriorat în urma unor accidente sau datorită uzării normale. În cazul în care observați că accelerația nu funcționează corect, este posibil ca cablul de accelerație să fie defect.

Maneta de accelerație ATV

Maneta de accelerație ATV este o piesă esențială pentru sistemul de accelerație. Ea permite șoferului să controleze viteza vehiculului. Manetele de accelerație pot fi deteriorate în urma unor accidente sau datorită uzării normale. În cazul în care observați că accelerația nu funcționează corect, este posibil ca maneta de accelerație să fie defectă.

Alegeți piesele de accelerație ATV potrivite pentru nevoile dumneavoastră

Pentru a alege piesele de accelerație ATV potrivite pentru nevoile dumneavoastră, trebuie să luați în considerare următoarele:

    Marca și modelul ATV-ului dumneavoastră;
    Dimensiunile și tipul pieselor de accelerație.

De asemenea, este important să alegeți piese de accelerație de calitate superioară, fabricate de producători de renume mondial.

Comandați piesele de accelerație ATV de la Tehnic-mag

La Tehnic-mag, găsiți piese de accelerație ATV pentru toate modelele de ATV-uri. Toate piesele sunt de calitate superioară, fabricate de producători de renume mondial.

Comandați piesele de accelerație ATV de la Tehnic-mag și asigurați-vă că ATV-ul dumneavoastră este întotdeauna în stare optimă de funcționare.

Iată câteva sfaturi pentru a vă ajuta să alegeți piesele de accelerație ATV potrivite:

    Dacă nu sunteți sigur ce piese de accelerație aveți nevoie, consultați un mecanic profesionist.
    Verificați întotdeauna dimensiunile și tipul pieselor de accelerație înainte de a le comanda.
    Alegeți piese de accelerație de la un producător de renume mondial.

Prin urmare, piesele de accelerație ATV sunt piese esențiale pentru siguranța și buna funcționare a vehiculului dumneavoastră. Asigurați-vă că le inspectați în mod regulat și le înlocuiți atunci când este necesar.

Ultimele recenzii

scrisa de MARIUS P. (CONSTANTA, România) la data de 19 Dec 2023 :

(5/5) 
Produs evaluat : Bobina aprindere Ruris220, 190 Dac 401 Produs conform asteptarilor precum si livrare prompta,multumesc.

scrisa de vasile R. (Ciocârlia de Sus, România) la data de 17 Nov 2023 :

(5/5) 
Produs evaluat : Set membrane carburator Walbro D10HDA, D22HDA Am primit produsele comandate în cel mai scurt timp, produse de foarte bună calitate. Mulțumesc pentru serviciile oferite.

scrisa de Dorel Mihai D. (Bucuresti - Sector 3, România) la data de 15 Nov 2023 :

(5/5) 
Produs evaluat : Arc demaror drujba China 45cc, 52cc, 58cc Vin exact ca in poza, in carcasa de metal. Carcasele, cele care le-am primit eu, sunt de doua diametre diferite de 6,5 si 7,5 cm.Aviz celor care detin Parkside PBKS 53 A2: La Parkside PBKS 53 A2, cea pe care o am, se potriveste cel in carcasa de 6,5cm. Chiar daca diametrul gauri...
Produs adaugat la favorite
Produs adăgat in comparator

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.
Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii acestora.