Piese transmisie atv


Piese transmisie ATV

Transmisia este un element esențial al oricărui ATV. Ea asigură transmiterea puterii de la motor la roți, permițând vehiculului să se deplaseze.

Tehnic-mag oferă o gamă largă de piese transmisie ATV pentru toate modelele și mărcile de ATV-uri. Gama noastră include:

    Pinion ATV: Pinionul este o piesă esențială a transmisiei, care transmite puterea de la motor la celelalte componente ale transmisiei. Pinionii ATV sunt disponibili în diferite dimensiuni și materiale, pentru a se potrivi tuturor nevoilor.
    Curea transmisie: Cureaua de transmisie este o piesă importantă a transmisiei, care transmite puterea de la pinionul primar la pinionul secundar. Curelele de transmisie ATV sunt disponibile în diferite dimensiuni și materiale, pentru a se potrivi tuturor nevoilor.
    Bendix: Bendixul este o piesă importantă a transmisiei, care permite pornirea ATV-ului. Bendixurile ATV sunt disponibile în diferite dimensiuni și materiale, pentru a se potrivi tuturor nevoilor.
    Pinioane cutie de viteza: Pinioanele cutiei de viteza sunt piese importante ale transmisiei, care transmit puterea de la pinionul secundar la roți. Pinioanele cutiei de viteze ATV sunt disponibile în diferite dimensiuni și materiale, pentru a se potrivi tuturor nevoilor.
    Lant ATV: Lanțul ATV este o piesă importantă a transmisiei, care transmite puterea de la pinionul secundar la roți. Lanțurile ATV sunt disponibile în diferite dimensiuni și materiale, pentru a se potrivi tuturor nevoilor.
    
Piese transmisie ATV de la Tehnic-mag sunt fabricate din materiale de calitate superioară, care asigură o durată de viață lungă și o performanță optimă. Ele sunt disponibile la prețuri competitive.

De ce să alegeți piese transmisie ATV de la Tehnic-mag?

    Calitate garantată
    Diversitate de produse
    Prețuri competitive
    Livrare rapidă

Cum să alegeți piesele de transmisie ATV potrivite?

Pentru a alege piesele de transmisie ATV potrivite, trebuie să țineți cont de următoarele factori:

    Modelul ATV-ului: Alegeți piesele de transmisie care sunt compatibile cu modelul ATV-ului dumneavoastră.
    Mărimea: Alegeți piesele de transmisie care au dimensiunea potrivită pentru ATV-ul dumneavoastră.
    Materialul: Alegeți piesele de transmisie care sunt fabricate din materialul potrivit pentru aplicația dumneavoastră.

Cum să montați piesele de transmisie ATV?

Montarea pieselor de transmisie ATV poate fi o operațiune relativ simplă, care poate fi efectuată de orice persoană cu un minim de cunoștințe tehnice. Cu toate acestea, este important să urmați instrucțiunile de montaj furnizate de producător.

Sfaturi pentru întreținerea pieselor de transmisie ATV

Pentru a asigura o durată de viață lungă și o performanță optimă a pieselor de transmisie ATV, este important să le întrețineți corespunzator.

Iată câteva sfaturi pentru întreținerea pieselor de transmisie ATV:

    Verificați periodic piesele de transmisie pentru semne de uzură sau deteriorare.
    Înlocuiți piesele de transmisie deteriorate imediat.
    Lubrifiați piesele de transmisie conform instrucțiunilor producătorului.

Acestea sunt doar câteva dintre avantajele pieselor de transmisie ATV de la Tehnic-mag. Dacă sunteți în căutarea pieselor de calitate, la un preț accesibil, Tehnic-mag este alegerea potrivită pentru dumneavoastră.

Ultimele recenzii

scrisa de MARIUS P. (CONSTANTA, România) la data de 19 Dec 2023 :

(5/5) 
Produs evaluat : Bobina aprindere Ruris220, 190 Dac 401 Produs conform asteptarilor precum si livrare prompta,multumesc.

scrisa de vasile R. (Ciocârlia de Sus, România) la data de 17 Nov 2023 :

(5/5) 
Produs evaluat : Set membrane carburator Walbro D10HDA, D22HDA Am primit produsele comandate în cel mai scurt timp, produse de foarte bună calitate. Mulțumesc pentru serviciile oferite.

scrisa de Dorel Mihai D. (Bucuresti - Sector 3, România) la data de 15 Nov 2023 :

(5/5) 
Produs evaluat : Arc demaror drujba China 45cc, 52cc, 58cc Vin exact ca in poza, in carcasa de metal. Carcasele, cele care le-am primit eu, sunt de doua diametre diferite de 6,5 si 7,5 cm.Aviz celor care detin Parkside PBKS 53 A2: La Parkside PBKS 53 A2, cea pe care o am, se potriveste cel in carcasa de 6,5cm. Chiar daca diametrul gauri...
Produs adaugat la favorite
Produs adăgat in comparator

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.
Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii acestora.