Lumini atv


Lumini ATV

Luminile sunt esențiale pentru siguranța în timpul conducerii unui ATV. Ele asigură vizibilitatea atât pentru șofer, cât și pentru ceilalți participanți la trafic.

Tehnic-mag oferă o gamă largă de lumini ATV, inclusiv:

    Faruri: Farurile sunt cea mai importantă sursă de lumină pentru un ATV. Ele trebuie să fie suficient de puternice pentru a oferi o vizibilitate bună pe timp de noapte și în condiții de ceață.

Stopuri: Stopurile sunt necesare pentru a avertiza ceilalți participanți la trafic că ATV-ul dumneavoastră se oprește. Ele trebuie să fie vizibile din orice direcție.

Semnalizare: Semnalizarea este necesară pentru a indica direcția de deplasare a ATV-ului dumneavoastră. Ele trebuie să fie vizibile din orice direcție și să fie în conformitate cu normele de circulație.

Bec-uri: Becurile sunt componentele care furnizează lumina pentru lumini. Ele sunt disponibile în diferite dimensiuni și puteri, pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastră.

Lumile ATV de la Tehnic-mag sunt fabricate din materiale de calitate superioară, care asigură o durată de viață lungă și o performanță optimă. Ele sunt disponibile în diferite culori și stiluri, pentru a se potrivi perfect ATV-ului dumneavoastră.

De ce să alegeți lumini ATV de la Tehnic-mag?

    Calitate garantată
    Diversitate de produse
    Prețuri competitive
    Livrare rapidă

Cum să alegeți lumina potrivită pentru ATV-ul dumneavoastră?

Pentru a alege lumina potrivită pentru ATV-ul dumneavoastră, trebuie să țineți cont de următoarele factori:

    Tipul de lumină: Alegeți tipul de lumină care este potrivit pentru utilizarea dumneavoastră. De exemplu, dacă conduceți ATV-ul dumneavoastră în condiții de ceață, aveți nevoie de faruri cu o lumină puternică care să străpungă ceața.
    Puterea: Alegeți o lumină cu o putere suficientă pentru a oferi o vizibilitate bună.
    Dimensiunea: Alegeți o lumină cu o dimensiune potrivită pentru ATV-ul dumneavoastră.
    Culoarea: Alegeți o lumină cu o culoare care se potrivește cu preferințele dumneavoastră.

Cum să montați lumina pe ATV-ul dumneavoastră?

Montarea luminilor pe ATV-ul dumneavoastră este o operațiune relativ simplă, care poate fi efectuată de orice persoană cu un minim de cunoștințe tehnice.

Iată o instrucțiune rapidă pentru montarea luminilor:

    Alegeți locația potrivită pentru lumina.
    Fixați lumina în locația aleasă.
    Conectați lumina la sistemul electric al ATV-ului.

Sfaturi pentru întreținerea luminilor ATV

Pentru a asigura o durată de viață lungă și o performanță optimă a luminilor ATV, este important să le întrețineți corespunzator.

Iată câteva sfaturi pentru întreținerea luminilor ATV:

    Verificați periodic lumina pentru semne de uzură sau deteriorare.
    Dacă lumina este deteriorată, înlocuiți-o imediat.
    Evitați să conduceți ATV-ul dumneavoastră cu lumina aprinsă pe timp de zi.

Urmând aceste sfaturi, vă veți asigura că luminile ATV-ului dumneavoastră vor funcționa întotdeauna la parametrii optimi.

Acestea sunt doar câteva dintre avantajele luminilor ATV de la Tehnic-mag. Dacă sunteți în căutarea luminilor de calitate, la un preț accesibil, Tehnic-mag este alegerea potrivită pentru dumneavoastră.

Ultimele recenzii

scrisa de MARIUS P. (CONSTANTA, România) la data de 19 Dec 2023 :

(5/5) 
Produs evaluat : Bobina aprindere Ruris220, 190 Dac 401 Produs conform asteptarilor precum si livrare prompta,multumesc.

scrisa de vasile R. (Ciocârlia de Sus, România) la data de 17 Nov 2023 :

(5/5) 
Produs evaluat : Set membrane carburator Walbro D10HDA, D22HDA Am primit produsele comandate în cel mai scurt timp, produse de foarte bună calitate. Mulțumesc pentru serviciile oferite.

scrisa de Dorel Mihai D. (Bucuresti - Sector 3, România) la data de 15 Nov 2023 :

(5/5) 
Produs evaluat : Arc demaror drujba China 45cc, 52cc, 58cc Vin exact ca in poza, in carcasa de metal. Carcasele, cele care le-am primit eu, sunt de doua diametre diferite de 6,5 si 7,5 cm.Aviz celor care detin Parkside PBKS 53 A2: La Parkside PBKS 53 A2, cea pe care o am, se potriveste cel in carcasa de 6,5cm. Chiar daca diametrul gauri...
Produs adaugat la favorite
Produs adăgat in comparator

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.
Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii acestora.