Piese electrice motocultor, motosapa


Piese electrice motocultor, motosapa Ruris

Baterii pornire

Bateriile de pornire sunt esențiale pentru funcționarea motocultorului sau motosapelei dumneavoastră. Ele furnizează curentul electric necesar pentru a porni motorul.

La Tehnic-mag găsiți o gamă largă de baterii de pornire pentru motocultoare și motosape Ruris. Bateriile sunt disponibile în diferite dimensiuni și capacitați, astfel încât să puteți găsi cea mai potrivită pentru nevoile dumneavoastră.

Contact pornire

Contactul de pornire este un dispozitiv electric care furnizează curentul electric necesar pentru a porni motorul. Acesta este un element important în sistemul de pornire al motocultorului sau motosapelei dumneavoastră.

La Tehnic-mag găsiți o gamă largă de contacte de pornire pentru motocultoare și motosape Ruris. Contactele sunt disponibile în diferite modele, astfel încât să puteți găsi cea mai potrivită pentru nevoile dumneavoastră.

Bobina de aprindere

Bobina de aprindere este un dispozitiv electric care transformă curentul alternativ în curent continuu, care este apoi folosit pentru a aprinde amestecul combustibil-aer din motor. Acesta este un element important în sistemul de aprindere al motocultorului sau motosapelei dumneavoastră.

La Tehnic-mag găsiți o gamă largă de bobine de aprindere pentru motocultoare și motosape Ruris. Bobinele sunt disponibile în diferite modele, astfel încât să puteți găsi cea mai potrivită pentru nevoile dumneavoastră.

Bujii

Bujiile sunt dispozitive electrice care aprind amestecul combustibil-aer din motor. Acestea sunt un element important în sistemul de aprindere al motocultorului sau motosapelei dumneavoastră.

La Tehnic-mag găsiți o gamă largă de bujii pentru motocultoare și motosape Ruris. Bujiile sunt disponibile în diferite modele și dimensiuni, astfel încât să puteți găsi cea mai potrivită pentru nevoile dumneavoastră.

Electromotoare

Electromotoarele sunt dispozitive electrice care convertesc energia electrică în energie mecanică.
La Tehnic-mag găsiți o gamă largă de electromotoare pentru motocultoare și motosape Ruris. Electromotoarele sunt disponibile în diferite modele și dimensiuni, astfel încât să puteți găsi cea mai potrivită pentru nevoile dumneavoastră.

Volante

Volantele sunt componente mecanice care sunt utilizate pentru a stoca energia cinetică. Acestea sunt utilizate în sistemul de aprindere al motocultorului sau motosapelei dumneavoastră pentru a genera curentul electric necesar pentru a aprinde amestecul combustibil-aer din motor.

La Tehnic-mag găsiți o gamă largă de volante pentru motocultoare și motosape Ruris. Volantele sunt disponibile în diferite modele și dimensiuni, astfel încât să puteți găsi cea mai potrivită pentru nevoile dumneavoastră.

Senzori de ulei

Senzorii de ulei sunt dispozitive electrice care monitorizează nivelul uleiului din motor. Aceștia vor opri motorul dacă nivelul uleiului scade sub un anumit nivel, prevenind astfel deteriorarea motorului.

La Tehnic-mag găsiți o gamă largă de senzori de ulei pentru motocultoare și motosape Ruris. Senzorii sunt disponibili în diferite modele și dimensiuni, astfel încât să puteți găsi cea mai potrivită pentru nevoile dumneavoastră.

Atunci când alegeți piese electrice pentru motocultorul sau motosapa dumneavoastră, este important să luați în considerare următoarele:

    Modelul și marca motocultorului sau motosapelei dumneavoastră: Asigurați-vă că piesele sunt compatibile cu modelul și marca motocultorului.

Ultimele recenzii

scrisa de MARIUS P. (CONSTANTA, România) la data de 19 Dec 2023 :

(5/5) 
Produs evaluat : Bobina aprindere Ruris220, 190 Dac 401 Produs conform asteptarilor precum si livrare prompta,multumesc.

scrisa de vasile R. (Ciocârlia de Sus, România) la data de 17 Nov 2023 :

(5/5) 
Produs evaluat : Set membrane carburator Walbro D10HDA, D22HDA Am primit produsele comandate în cel mai scurt timp, produse de foarte bună calitate. Mulțumesc pentru serviciile oferite.

scrisa de Dorel Mihai D. (Bucuresti - Sector 3, România) la data de 15 Nov 2023 :

(5/5) 
Produs evaluat : Arc demaror drujba China 45cc, 52cc, 58cc Vin exact ca in poza, in carcasa de metal. Carcasele, cele care le-am primit eu, sunt de doua diametre diferite de 6,5 si 7,5 cm.Aviz celor care detin Parkside PBKS 53 A2: La Parkside PBKS 53 A2, cea pe care o am, se potriveste cel in carcasa de 6,5cm. Chiar daca diametrul gauri...
Produs adaugat la favorite
Produs adăgat in comparator

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.
Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii acestora.