Piese motor scuter


Piese motor scuter: esențiale pentru funcționarea optimă a vehiculului

Motorul este componenta principală a unui scuter, fiind responsabilă pentru generarea de energie care propulsează vehiculul. Pentru a funcționa la parametri optimi, motorul are nevoie de piese de schimb de calitate, care să îndeplinească următoarele funcții:

    Asigură o funcționare lină și silențioasă a motorului
    Reduc consumul de combustibil
    Crește puterea și performanța motorului
    Lungesc durata de viață a motorului

La Tehnic-mag, găsești o gamă variată de piese motor scuter, de la cele mai simple garnituri și simeringuri, până la kituri cilindru și chiuloase. Fie că ai nevoie de o piesă de schimb pentru a repara o defecțiune minoră, fie că vrei să îmbunătățești performanța motorului, la noi găsești ceea ce cauți.

Ambielajele sunt piese esențiale pentru funcționarea motorului, fiind responsabile pentru transmiterea puterii de la arborele cotit la roata spate. Ambielajele sunt fabricate din materiale durabile, cum ar fi oțelul sau aluminiul, și sunt proiectate pentru a rezista la solicitările mecanice ridicate.

Pompele de apă sunt responsabile pentru circulația lichidului de răcire în motor. Acestea asigură menținerea temperaturii optime a motorului, prevenind supraîncălzirea și deteriorarea componentelor.

Garniturile asigură etanșeitatea între diferitele componente ale motorului. Acestea sunt fabricate din materiale rezistente la temperaturi ridicate și presiuni mari.

Pistonii sunt piesele care se deplasează în interiorul cilindrului, comprimând aerul și combustibilul. Pistonii sunt fabricate din materiale durabile, cum ar fi aluminiul sau fierul, și sunt proiectate pentru a rezista la solicitările mecanice ridicate.

Segmentii sunt piese care asigură etanșeitatea între piston și cilindru. Aceștia sunt fabricate din materiale rezistente la temperaturi ridicate și presiuni mari.

Kiturile cilindru sunt seturi de piese care includ pistonul, segmentii și garniturile necesare pentru a reconstrui un cilindru. Kiturile cilindru sunt disponibile pentru o varietate de motoare, de la 50cc până la 250cc.

Chiuloasele sunt piese care asigură etanșeitatea între cilindru și capacul chiulasei. Acestea sunt fabricate din materiale durabile, cum ar fi aluminiul sau fierul, și sunt proiectate pentru a rezista la solicitările mecanice ridicate.

Piese de distribuție sunt piese care asigură sincronizarea dintre piston și supape. Acestea includ cureaua sau lanțul de distribuție, pinionii de distribuție și supape.

Alege piesele motor scuter de la Tehnic-mag și asigură-te că vehiculul tău funcționează la parametri optimi!

Găsește piesele de schimb de care ai nevoie în magazinul nostru online!

La Tehnic-mag, găsești piese motor scuter pentru o gamă variată de modele și mărci, de la Yamaha și Piaggio, până la Honda și Suzuki. De asemenea, avem o gamă largă de piese de schimb pentru scutere chinezești.

Pentru a găsi piesele de schimb de care ai nevoie, folosește filtrul de căutare de pe site-ul nostru. Poți filtra rezultatele după modelul de scuter, marca, dimensiunea cilindrului sau codul piesei.

Dacă ai nevoie de ajutor pentru a găsi piesele de schimb de care ai nevoie, nu ezita să ne contactezi. Echipa noastră de profesioniști te va ajuta să găsești ceea ce cauți.

Comandă piesele motor scuter online și beneficiază de livrare rapidă în toată România si Europa !

Comandă piesele motor scuter online de la Tehnic-mag și asigură-te că vehiculul tău funcționează la parametri optimi!

Ultimele recenzii

scrisa de Aspazia C. (Piatra-Neamţ, România) la data de 09 Mar 2024 :

(3/5) 
Produs evaluat : Maner declansator pulverizator electric Ruris RS1800 Faptul ca minerul nu a fost echipat si cu manometru este un dezavantaj de care nu am stiut la cumparare.Bineinteles cu suplimentul de pret corespunzator.

scrisa de Felician F. (Denta, România) la data de 09 Mar 2024 :

(5/5) 
Produs evaluat : Baterie motocultor Ruris 918k E un produs calitativ !

scrisa de MARIUS P. (CONSTANTA, România) la data de 19 Dec 2023 :

(5/5) 
Produs evaluat : Bobina aprindere Ruris220, 190 Dac 401 Produs conform asteptarilor precum si livrare prompta,multumesc.
Produs adaugat la favorite
Produs adăgat in comparator

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.
Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii acestora.