Carburatie scuter, piese aferente


Carburatie scuter, piese aferente

Carburatorul este o componentă esențială a unui scuter, fiind responsabil pentru amestecarea aerului și combustibilului în proporții ideale pentru funcționarea optimă a motorului. În cazul în care carburatorul se defectează, scuterul poate prezenta probleme precum pierderea de putere, consumul crescut de combustibil sau chiar oprirea motorului.

În magazinul Tehnic-mag, găsiți o gamă variată de piese de carburație pentru scutere, de la carburatoare noi la piese de schimb și accesorii.

Carburatoare

Carburtoarele din oferta Tehnic-mag sunt disponibile pentru o gamă largă de modele de scutere, de la cele mai populare mărci, precum Honda, Yamaha, Piaggio, Kymco, etc. Carburtoarele sunt fabricate din materiale de calitate, rezistente la uzură și condiții de funcționare dificile.

Piese de schimb pentru carburator

În cazul în care carburatorul dumneavoastră este deteriorat, puteți achiziționa piese de schimb pentru a-l repara. În oferta Tehnic-mag găsiți o varietate de piese de schimb pentru carburatoare, precum:

    Diafragme
    Jet-uri
    Aeratoare
    Bobine
    Supapele de accelerație

Accesorii pentru carburator

Pentru a îmbunătăți performanța carburatorului și a motorului, puteți achiziționa și accesorii, precum:

    Filtre de aer
    Filtre de combustibil
    Kituri de reparații

Galerie admisie

Galeria admisie este o conductă care transportă aerul de la filtrul de aer la carburator. O galerie admisie deteriorată poate duce la probleme de performanță a motorului.

În oferta Tehnic-mag găsiți galerii de admisie noi, pentru o gamă largă de modele de scutere.

Furtun benzina

Furtunul de benzină este responsabil pentru transportul benzinei de la rezervor la carburator. Un furtun de benzină deteriorat poate duce la scurgeri de benzină, care pot fi periculoase.

În oferta Tehnic-mag găsiți furtune de benzină noi, pentru o gamă largă de modele de scutere.

Rezervor benzina

Rezervorul de benzină este locul în care se stochează benzina pentru alimentarea motorului. Un rezervor de benzină deteriorat poate duce la scurgeri de benzină, care pot fi periculoase.

În oferta Tehnic-mag găsiți rezervoare de benzină noi pentru o gamă largă de modele de scutere.

Pompa de benzina

Pompa de benzină este responsabilă pentru alimentarea carburatorului cu benzină. O pompă de benzină defectată poate duce la probleme de performanță a motorului.

În oferta Tehnic-mag găsiți pompe de benzină noi, pentru o gamă largă de modele de scutere.

Cum să alegeți piesele de carburație potrivite

Pentru a alege piesele de carburație potrivite, este important să cunoașteți modelul și marca scuterului dumneavoastră. De asemenea, este important să verificați dimensiunile și caracteristicile pieselor pentru a vă asigura că sunt compatibile cu scuterul dumneavoastră.

În cazul în care aveți dubii, vă rugăm să contactați echipa Tehnic-mag pentru asistență.

Toate piesele de carburație din oferta Tehnic-mag sunt livrate în cel mai scurt timp posibil.

Tehnic-mag, partenerul dumneavoastră pentru piese de scuter.

La Tehnic-mag, găsiți o gamă largă de piese de carburație pentru scutere

Ultimele recenzii

scrisa de MARIUS P. (CONSTANTA, România) la data de 19 Dec 2023 :

(5/5) 
Produs evaluat : Bobina aprindere Ruris220, 190 Dac 401 Produs conform asteptarilor precum si livrare prompta,multumesc.

scrisa de vasile R. (Ciocârlia de Sus, România) la data de 17 Nov 2023 :

(5/5) 
Produs evaluat : Set membrane carburator Walbro D10HDA, D22HDA Am primit produsele comandate în cel mai scurt timp, produse de foarte bună calitate. Mulțumesc pentru serviciile oferite.

scrisa de Dorel Mihai D. (Bucuresti - Sector 3, România) la data de 15 Nov 2023 :

(5/5) 
Produs evaluat : Arc demaror drujba China 45cc, 52cc, 58cc Vin exact ca in poza, in carcasa de metal. Carcasele, cele care le-am primit eu, sunt de doua diametre diferite de 6,5 si 7,5 cm.Aviz celor care detin Parkside PBKS 53 A2: La Parkside PBKS 53 A2, cea pe care o am, se potriveste cel in carcasa de 6,5cm. Chiar daca diametrul gauri...
Produs adaugat la favorite
Produs adăgat in comparator

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.
Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii acestora.