Piese transmisie scuter


Piese transmisie scuter

Transmisia este o componentă esențială a oricărui scuter, fiind responsabilă pentru transmiterea puterii de la motor la roțile din spate. Piesele de transmisie sunt expuse la uzură și deteriorare, motiv pentru care este important să le inspectați și să le înlocuiți la nevoie.

Curea de transmisie

Curea de transmisie este o piesă importantă care transmite puterea de la motor la variator. Este fabricată din materiale rezistente la uzură și la temperaturi ridicate. O curea de transmisie uzată sau deteriorată poate cauza probleme de performanță, cum ar fi pierderea puterii, accelerația lentă sau zgomotul în timpul conducerii.

Capac transmisie

Capacul de transmisie protejează componentele transmisiei de praf, murdărie și apă. Este fabricat din materiale rezistente la uzură și la impact. Un capac de transmisie deteriorat poate permite pătrunderea apei și a murdăriei în transmisie, ceea ce poate cauza probleme de performanță sau chiar deteriorarea componentelor.

Ambreiaj

Ambreiajul este o componentă care permite cuplarea și decuplarea transmisiei de motor. Este format din saboti de ambreiaj, discuri de ambreiaj și un arc. Un ambreiaj uzat sau deteriorat poate cauza probleme de performanță, cum ar fi pierderea puterii, accelerația lentă sau zgomotul în timpul conducerii.

Variator

Variatorul este o componentă care controlează raportul de transmisie al scuterului. Este format din două fulii, o fulie conducătoare și o fulie condusă. Un variator uzat sau deteriorat poate cauza probleme de performanță, cum ar fi pierderea puterii, accelerația lentă sau consumul crescut de combustibil.

Lant de transmisie

Lantul de transmisie este o piesă care transmite puterea de la motor la roțile din spate. Este format din zale de oțel care sunt conectate între ele prin piulite. Un lant de transmisie uzat sau deteriorat poate cauza probleme de performanță, cum ar fi pierderea puterii, accelerația lentă sau zgomotul în timpul conducerii.

Pinion

Pinionul este o componentă care se află la capătul axului de antrenare al motorului. Este format din dinți care se angajează cu dinții curelei sau lanțului de transmisie. Un pinion uzat sau deteriorat poate cauza probleme de performanță, cum ar fi pierderea puterii, accelerația lentă sau zgomotul în timpul conducerii.

Cum să alegeți piesele de transmisie potrivite pentru scuterul dumneavoastră

Atunci când alegeți piese de transmisie pentru scuterul dumneavoastră, este important să luați în considerare următoarele:

    Modelul scuterului - Asigurați-vă că piesele pe care le alegeți sunt compatibile cu modelul dumneavoastră de scuter.
    Dimensiunea pieselor - Verificați dimensiunile pieselor pentru a vă asigura că se potrivesc cu scuterul dumneavoastră.
    Calitatea pieselor - Alegeți piese de calitate care vor rezista la uzură și deteriorare.

La Tehnic-mag, găsiți o gamă largă de piese de transmisie pentru scuter, de la producători de renume mondial. Piesele noastre sunt de calitate superioară și sunt compatibile cu o gamă largă de modele de scutere.


Comandați piesele de transmisie de care aveți nevoie astăzi și bucurați-vă de un scuter care funcționează ca nou!

Ultimele recenzii

scrisa de MARIUS P. (CONSTANTA, România) la data de 19 Dec 2023 :

(5/5) 
Produs evaluat : Bobina aprindere Ruris220, 190 Dac 401 Produs conform asteptarilor precum si livrare prompta,multumesc.

scrisa de vasile R. (Ciocârlia de Sus, România) la data de 17 Nov 2023 :

(5/5) 
Produs evaluat : Set membrane carburator Walbro D10HDA, D22HDA Am primit produsele comandate în cel mai scurt timp, produse de foarte bună calitate. Mulțumesc pentru serviciile oferite.

scrisa de Dorel Mihai D. (Bucuresti - Sector 3, România) la data de 15 Nov 2023 :

(5/5) 
Produs evaluat : Arc demaror drujba China 45cc, 52cc, 58cc Vin exact ca in poza, in carcasa de metal. Carcasele, cele care le-am primit eu, sunt de doua diametre diferite de 6,5 si 7,5 cm.Aviz celor care detin Parkside PBKS 53 A2: La Parkside PBKS 53 A2, cea pe care o am, se potriveste cel in carcasa de 6,5cm. Chiar daca diametrul gauri...
Produs adaugat la favorite
Produs adăgat in comparator

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.
Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii acestora.