Filtre scuter

Comercializam o gamma larga de filtre pentru majoritatea scuterelor  Filtru de aer scuter Yamaha, Honda, scuter 4T, Piaggio rolul filtrului de aer este de a curata aerul inainte ca el sa ajunge la admisie si la motor. Lipsa unui filtru aer de calitate poate daune la motor. Filtru de benzina pentru toate categoriile de scuter are rolul de protectie inpiedicand impuritatile sa ajuna in carburator, astfel asigura functionarea corecta al scuterului Filtrul de ulei scuter are rolul de a filtra uleiul de impuritati astfel prelungeste durata de viata al motorului unui scuter

Produs adaugat la favorite
Produs adăgat in comparator

Aceasta platforma este destinat magazinelor, service-urilor de specialitate din domeniu. Persoanelor Juridice, persoanelor fizice autorizate, persoanelor fizice care se ocupa de reparatii motoutilaje, scutere, atv-uri etc.

Pentru a putea comanda va trebui sa va creati un cont. Un administrator va aproba contul dv. in maxim 24ore dupa care veti primii pe mail datele de logare. Din acest moment veti avea acces la preturi si comenzi.

Creaza cont acum !