Variator scuter, role variator


Variatorul scuter, role variator

Variatorul este o componentă esențială a oricărui scuter, fiind responsabil pentru transmiterea puterii motorului la roțile din spate. Variatorul funcționează prin intermediul unor role care se deplasează de-a lungul unei caneluri, schimbând astfel raportul de transmisie al motorului.

Rolele variatorului sunt piese importante care contribuie la funcționarea corectă a variatorului. Rolele variatorului sunt fabricate din materiale rezistente la uzură și la temperaturi ridicate. Ele asigură o funcționare lină și eficientă a variatorului, contribuind la prelungirea duratei de viață a acestuia.

La Tehnic-mag, găsiți o gamă largă de role variator pentru scutere, de la producători de renume mondial. Piesele noastre sunt de calitate superioară și sunt compatibile cu o gamă largă de modele de scutere, inclusiv:

    GY6
    Piaggio
    Yamaha
    Honda
    Aprilia
    și alte mărci

Rolele noastre variator sunt disponibile în diferite dimensiuni și greutăți, pentru a se adapta nevoilor specifice ale fiecărui scuter.

Cum să alegeți rolele potrivite

Atunci când alegeți rolele variator pentru scuterul dumneavoastră, este important să luați în considerare următoarele:

    Modelul scuterului - Asigurați-vă că rolele pe care le alegeți sunt compatibile cu modelul dumneavoastră de scuter.
    Dimensiunile rolelor - Verificați dimensiunile rolelor pentru a vă asigura că se potrivesc cu variatorul dumneavoastră.
    Greutatea rolelor - Greutatea rolelor poate afecta performanța scuterului dumneavoastră. Rolele mai grele vor oferi o accelerație mai puternică, dar vor reduce viteza maximă. Rolele mai ușoare vor oferi o viteză maximă mai mare, dar vor reduce accelerația.

Avantajele Tehnic-mag

La Tehnic-mag, găsiți o gamă largă de role variator de calitate superioară, la prețuri competitive.

Comandați astăzi rolele de care aveți nevoie pentru variatorul scuterului dumneavoastră la Tehnic-mag și bucurați-vă de o plimbare sigură și confortabilă!

Ultimele recenzii

scrisa de MARIUS P. (CONSTANTA, România) la data de 19 Dec 2023 :

(5/5) 
Produs evaluat : Bobina aprindere Ruris220, 190 Dac 401 Produs conform asteptarilor precum si livrare prompta,multumesc.

scrisa de vasile R. (Ciocârlia de Sus, România) la data de 17 Nov 2023 :

(5/5) 
Produs evaluat : Set membrane carburator Walbro D10HDA, D22HDA Am primit produsele comandate în cel mai scurt timp, produse de foarte bună calitate. Mulțumesc pentru serviciile oferite.

scrisa de Dorel Mihai D. (Bucuresti - Sector 3, România) la data de 15 Nov 2023 :

(5/5) 
Produs evaluat : Arc demaror drujba China 45cc, 52cc, 58cc Vin exact ca in poza, in carcasa de metal. Carcasele, cele care le-am primit eu, sunt de doua diametre diferite de 6,5 si 7,5 cm.Aviz celor care detin Parkside PBKS 53 A2: La Parkside PBKS 53 A2, cea pe care o am, se potriveste cel in carcasa de 6,5cm. Chiar daca diametrul gauri...
Produs adaugat la favorite
Produs adăgat in comparator

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.
Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii acestora.