Furtun benzina motosapa, motocultor


Furtun benzina motosapa, motocultor

Furtunurile de benzina pentru motosape si motocultoare sunt piese esentiale pentru buna functionare a acestor echipamente. Ele asigura alimentarea cu combustibil a motorului, astfel incat acesta sa poata functiona la parametri optimi.

Furtunurile de benzina pentru motosape si motocultoare sunt fabricate din materiale de calitate superioara, rezistente la coroziune si la impact. Acestea au o constructie robusta, care asigura o durata de viata lunga.

Furtunurile de benzina pentru motosape si motocultoare sunt disponibile in diferite dimensiuni si lungimi, in functie de modelul de motosapa sau motocultor pentru care sunt destinate.

Caracteristici:

    Fabricate din materiale de calitate superioara, rezistente la coroziune si la impact
    Constractie robusta, pentru o durata de viata lunga
    Disponibile in diferite dimensiuni si lungimi

Avantaje:

    Asigura alimentarea cu combustibil a motorului
    Permite functionarea motosapei sau motocultorului la parametri optimi
    Durabilitate ridicata

Domeniu de utilizare:

Furtunurile de benzina pentru motosape si motocultoare sunt destinate utilizarii in gospodăriile casnice și în agricultură. Acestea pot fi utilizate pentru alimentarea cu combustibil a motosapelor și motocultoarelor cu motor Honda Gx, Loncin, Robin, Briggs & Stratton și altele.

Cumpărați acum furtunul de benzină potrivit pentru motosapa sau motocultorul dumneavoastră!

Iată câteva sfaturi pentru alegerea furtunului de benzină potrivit:

    Verificați dimensiunea furtunului și asigurați-vă că este compatibil cu modelul de motosapă sau motocultor pe care îl aveți.
    Alegeți un furtun fabricat din materiale de calitate superioara, rezistente la coroziune și la impact.
    Verificați lungimea furtunului și asigurați-vă că este suficient de lung pentru a ajunge de la rezervorul de combustibil la motor.

La Tehnic-mag găsiți o gamă largă de furtune de benzină pentru motosape și motocultoare, de la producători de top, la prețuri avantajoase. Comandă acum furtunul de benzină potrivit pentru motosapa sau motocultorul tău!

Ultimele recenzii

scrisa de MARIUS P. (CONSTANTA, România) la data de 19 Dec 2023 :

(5/5) 
Produs evaluat : Bobina aprindere Ruris220, 190 Dac 401 Produs conform asteptarilor precum si livrare prompta,multumesc.

scrisa de vasile R. (Ciocârlia de Sus, România) la data de 17 Nov 2023 :

(5/5) 
Produs evaluat : Set membrane carburator Walbro D10HDA, D22HDA Am primit produsele comandate în cel mai scurt timp, produse de foarte bună calitate. Mulțumesc pentru serviciile oferite.

scrisa de Dorel Mihai D. (Bucuresti - Sector 3, România) la data de 15 Nov 2023 :

(5/5) 
Produs evaluat : Arc demaror drujba China 45cc, 52cc, 58cc Vin exact ca in poza, in carcasa de metal. Carcasele, cele care le-am primit eu, sunt de doua diametre diferite de 6,5 si 7,5 cm.Aviz celor care detin Parkside PBKS 53 A2: La Parkside PBKS 53 A2, cea pe care o am, se potriveste cel in carcasa de 6,5cm. Chiar daca diametrul gauri...
Produs adaugat la favorite
Produs adăgat in comparator

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.
Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii acestora.