Ulei motor, ulei transmisie, motosapa, motocultor


Ulei motor, ulei transmisie, motosapa, motocultor

În magazinul online Tehnic-mag, găsiți o gamă largă de uleiuri pentru motoutilaje, inclusiv motocultoare și motosape. Uleiurile pentru motoutilaje sunt esențiale pentru funcționarea corectă a acestor mașini. Ele ajută la lubrifierea componentelor motorului și transmisiei, prevenind uzura și deteriorarea.

Ulei motor

Uleiul motor este responsabil pentru lubrifierea componentelor motorului, inclusiv pistoanele, cilindrii, bielele și arborele cotit. Uleiul motor ajută, de asemenea, la răcirea motorului și la îndepărtarea depunerilor.

În magazinul online Tehnic-mag, găsiți o gamă largă de uleiuri motor pentru motocultoare și motosape, inclusiv:

    Ulei motor Ruris SAE 15W-40
    Ulei motor Briggs&Stratton SAE 30
    Ulei motor 10 w30 Zongshen

Ulei transmisie

Uleiul transmisie este responsabil pentru lubrifierea componentelor transmisiei, inclusiv pinionilor, lanțurilor și ambreiajelor. Uleiul transmisie ajută, de asemenea, la răcirea transmisiei și la prevenirea uzurii.

În magazinul online Tehnic-mag, găsiți ulei transmisie pentru motocultoare și motosape, inclusiv:

    Ulei transmisie G-tronic

Cumpărați uleiuri pentru motoutilaje de la Tehnic-mag

Dacă aveți nevoie de ulei pentru motocultorul sau motosapa dumneavoastră, nu ezitați să vizitați magazinul nostru online. Avem o gamă largă de uleiuri pentru toate modelele și mărcile de motoutilaje.

Iată câteva sfaturi pentru a vă ajuta să alegeți uleiul potrivit pentru motoutilajul dumneavoastră:

    Identificați modelul și marca motoutilajului dumneavoastră.
    Verificați cu atenție specificațiile uleiului recomandate de producătorul motoutilajului.
    Alegeți un ulei de la un furnizor de încredere.

Contactați-ne

Dacă aveți întrebări sau nevoie de asistență, vă rugăm să ne contactați. Echipa noastră de experți vă va ajuta să găsiți uleiul potrivit pentru nevoile dumneavoastră.

Ultimele recenzii

scrisa de MARIUS P. (CONSTANTA, România) la data de 19 Dec 2023 :

(5/5) 
Produs evaluat : Bobina aprindere Ruris220, 190 Dac 401 Produs conform asteptarilor precum si livrare prompta,multumesc.

scrisa de vasile R. (Ciocârlia de Sus, România) la data de 17 Nov 2023 :

(5/5) 
Produs evaluat : Set membrane carburator Walbro D10HDA, D22HDA Am primit produsele comandate în cel mai scurt timp, produse de foarte bună calitate. Mulțumesc pentru serviciile oferite.

scrisa de Dorel Mihai D. (Bucuresti - Sector 3, România) la data de 15 Nov 2023 :

(5/5) 
Produs evaluat : Arc demaror drujba China 45cc, 52cc, 58cc Vin exact ca in poza, in carcasa de metal. Carcasele, cele care le-am primit eu, sunt de doua diametre diferite de 6,5 si 7,5 cm.Aviz celor care detin Parkside PBKS 53 A2: La Parkside PBKS 53 A2, cea pe care o am, se potriveste cel in carcasa de 6,5cm. Chiar daca diametrul gauri...
Produs adaugat la favorite
Produs adăgat in comparator

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.
Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii acestora.