Piese motor drujba


Piese motor drujba

La Tehnic-mag găsești o gamă largă de piese motor drujba, pentru toate mărcile și modelele. Oferim piese de schimb de înaltă calitate, la prețuri competitive.

Ambielaj

Ambielajele sunt componente esențiale ale motorului, care transmit puterea de la piston la arborele cotit. Ambielajele noastre sunt fabricate din materiale durabile și sunt concepute pentru a rezista la uzură și abraziune.

Carter

Carterele sunt casetele care conțin componentele motorului, cum ar fi pistonul, cilindrul și ambielajul. Carterele noastre sunt fabricate din materiale rezistente și sunt concepute pentru a proteja componentele motorului de daune.

Piston

Pistoanele sunt componente care se deplasează în cilindru și transformă energia termică în energie mecanică. Pistonii noștri sunt fabricați din materiale rezistente și sunt concepuți pentru a rezista la uzură și abraziune.

Garnitură

Garniturile sunt componente care sigilează îmbinările dintre componentele motorului. Garniturile noastre sunt fabricate din materiale de înaltă calitate și sunt concepute pentru a preveni scurgerea de ulei și combustibil.

Decompresor
Decompresorii sunt componente care ajută la pornirea motorului. Decompresorii noștri sunt fabricate din materiale durabile și sunt concepuți pentru a rezista la uzură și abraziune.

Placa ghidaj

Placile ghidaj sunt componente care ghidează lantul de drujba. Placile ghidaj ale noastre sunt fabricate din materiale rezistente și sunt concepute pentru a rezista la uzură și abraziune.

Rulment ambielaj
Rulmenții de ambreiaj sunt componente care susțin ambielajul. Rulmenții de ambreiaj ai noștri sunt fabricați din materiale de înaltă calitate și sunt concepuți pentru a rezista la uzură și abraziune.

Rulment cu ace

Rulmenții cu ace sunt componente care susțin pistonul. Rulmenții cu ace ai noștri sunt fabricați din materiale de înaltă calitate și sunt concepuți pentru a rezista la uzură și abraziune.

Segmenti

Segmentii sunt componente care etanșează spațiul dintre piston și cilindru. Segmentii noștri sunt fabricați din materiale durabile și sunt concepuți pentru a rezista la uzură și abraziune.

Kit cilindru

Kiturile de cilindru includ un cilindru, pistoane, segmenti, garnituri și alte componente necesare pentru a repara sau înlocui cilindrul motorului. Kiturile de cilindru ale noastre sunt fabricate din materiale de înaltă calitate și sunt concepute pentru a rezista la uzură și abraziune.

Simering
Simeringurile sunt componente care sigilează îmbinările dintre componentele motorului. Simeringurile noastre sunt fabricate din materiale de înaltă calitate și sunt concepute pentru a preveni scurgerea de ulei și combustibil.

Esapament

Esapamentele sunt componente care elimină gazele de eșapament din motor. Esapamentele noastre sunt fabricate din materiale rezistente și sunt concepute pentru a reduce zgomotul și emisiile.

Cum să alegi piese motor drujba

Atunci când alegeți piese motor drujba, este important să luați în considerare următoarele:

    Marca și modelul drujbei
    Dimensiunile pieselor
    Materialele din care sunt fabricate piesele
    Garanția pieselor

Recomandări de siguranță

    Purtați întotdeauna ochelari de protecție și mănuși atunci când lucrați cu drujbe.
    Asigurați-vă că drujba este oprită și rece înainte de a începe orice lucrare de întreținere.
    Nu încercați să reparați drujba dacă nu aveți experiență în lucrul cu drujbe.

Comandă piese motor drujba de la Tehnic-mag

La Tehnic-mag găsești piese motor drujba de la producători de top, la prețuri competitive. Comandă piesele de care ai nevoie acum și asigură-ți că drujba ta funcționează în siguranță!

Ultimele recenzii

scrisa de Iosif C. (Baia Mare, România) la data de 18 Apr 2024 :

(5/5) 
Produs evaluat : Aparatoare rezervor combustibil motocoase chinezesti Se potriveşte perfect.

scrisa de Aspazia C. (Piatra-Neamţ, România) la data de 09 Mar 2024 :

(3/5) 
Produs evaluat : Maner declansator pulverizator electric Ruris RS1800 Faptul ca minerul nu a fost echipat si cu manometru este un dezavantaj de care nu am stiut la cumparare.Bineinteles cu suplimentul de pret corespunzator.

scrisa de Felician F. (Denta, România) la data de 09 Mar 2024 :

(5/5) 
Produs evaluat : Baterie motocultor Ruris 918k E un produs calitativ !
Produs adaugat la favorite
Produs adăgat in comparator

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.
Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii acestora.