Filtru benzina generator de curent


Filtru benzina generator de curent - Tehnic-mag

Filtrul de benzină este o componentă esențială a oricărui generator de curent. Acesta ajută la protejarea motorului de impurități, cum ar fi murdăria, praful și apa, care pot contamina combustibilul și pot provoca uzura prematură și chiar deteriorarea motorului.

Tehnic-mag oferă o gamă largă de filtre de benzină pentru generatoare de curent, pentru toate mărcile și modelele. Filtrele noastre sunt fabricate din materiale de înaltă calitate și sunt concepute pentru a oferi o protecție optimă a motorului.

Atunci când alegeți un filtru de benzină pentru generatorul de curent, este important să luați în considerare următoarele factori:

    Mărimea filtrului: Filtrul trebuie să fie de dimensiunea potrivită pentru generatorul de curent.
    Tipul filtrului: Există diferite tipuri de filtre de benzină, inclusiv filtre din hârtie, filtre din spumă și filtre din bumbac.
    Marca și modelul generatorului de curent: Este important să alegeți un filtru de benzină care este compatibil cu marca și modelul generatorului de curent.

Filtrele de benzină Tehnic-mag sunt disponibile la prețuri competitive. Comandă-ți filtrul de benzină pentru generatorul de curent de astăzi și asigură-te că motorul tău este protejat!

Ultimele recenzii

scrisa de Aspazia C. (Piatra-Neamţ, România) la data de 09 Mar 2024 :

(3/5) 
Produs evaluat : Maner declansator pulverizator electric Ruris RS1800 Faptul ca minerul nu a fost echipat si cu manometru este un dezavantaj de care nu am stiut la cumparare.Bineinteles cu suplimentul de pret corespunzator.

scrisa de Felician F. (Denta, România) la data de 09 Mar 2024 :

(5/5) 
Produs evaluat : Baterie motocultor Ruris 918k E un produs calitativ !

scrisa de MARIUS P. (CONSTANTA, România) la data de 19 Dec 2023 :

(5/5) 
Produs evaluat : Bobina aprindere Ruris220, 190 Dac 401 Produs conform asteptarilor precum si livrare prompta,multumesc.
Produs adaugat la favorite
Produs adăgat in comparator

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.
Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii acestora.