Garnitura motor generator de curent


Garnituri motor generator de curent - Tehnic-mag

Garniturile motorului generatorului de curent sunt componente esențiale care asigură etanșeitatea dintre diferitele părți ale motorului. Ele previn scurgerile de ulei, combustibil și apă, care pot duce la deteriorarea motorului și la întreruperi în funcționare.
Garnitură motor generator de curent


Tehnic-mag oferă o gamă largă de garnituri motor pentru generatoare de curent, pentru toate mărcile și modelele. Garniturile noastre sunt fabricate din materiale de înaltă calitate și sunt proiectate pentru a rezista la uzură și la medii dure.

Atunci când alegeți o garnitură motor pentru generatorul de curent, este important să luați în considerare următoarele factori:

    Tipul de garnitură: Există diferite tipuri de garnituri motor, inclusiv garnituri de chiulasă, garnituri de cilindru, garnituri de arbore cotit și garnituri de carter.
    Mărimea garniturii: Garnitura trebuie să fie de dimensiunea potrivită pentru generatorul de curent.
    Materialul garniturii: Garnitura trebuie să fie fabricată dintr-un material durabil, care să reziste la uzură și la medii dure.

Garniturile motorului generatorului de curent Tehnic-mag sunt disponibile la prețuri competitive. Comandă-ți garnitura de motor pentru generatorul de curent de astăzi!

Ultimele recenzii

scrisa de Aspazia C. (Piatra-Neamţ, România) la data de 09 Mar 2024 :

(3/5) 
Produs evaluat : Maner declansator pulverizator electric Ruris RS1800 Faptul ca minerul nu a fost echipat si cu manometru este un dezavantaj de care nu am stiut la cumparare.Bineinteles cu suplimentul de pret corespunzator.

scrisa de Felician F. (Denta, România) la data de 09 Mar 2024 :

(5/5) 
Produs evaluat : Baterie motocultor Ruris 918k E un produs calitativ !

scrisa de MARIUS P. (CONSTANTA, România) la data de 19 Dec 2023 :

(5/5) 
Produs evaluat : Bobina aprindere Ruris220, 190 Dac 401 Produs conform asteptarilor precum si livrare prompta,multumesc.
Produs adaugat la favorite
Produs adăgat in comparator

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.
Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii acestora.