Kit piston scuter


Kit piston scuter | Tehnic-mag | Toate mărcile și modelele

Kiturile de piston pentru scutere sunt esențiale pentru buna funcționare a motorului. Ele constau dintr-un piston, segmenti, bolt și siguranță. Pistonul este partea care se mișcă în interiorul cilindrului și comprimă amestecul de aer și combustibil. Segmentele asigură etanșarea dintre piston și cilindru, prevenind scurgerile de ulei. Boltul și siguranta fixează pistonul în blocul motor.

La Tehnic-mag, găsiți o gamă largă de kituri de piston pentru scutere, pentru toate mărcile și modelele. Kiturile noastre sunt fabricate din materiale de calitate superioară și sunt concepute pentru a rezista la uzură și condiții dure.

Tipuri de kituri de piston pentru scutere

Există două tipuri principale de kituri de piston pentru scutere:

    Kituri de piston 2T: Aceste kituri sunt utilizate pentru scuterele cu motoare în doi timpi. Ele constau dintr-un piston, segmente, bolt și siguranță. Pistonul este fabricat din aluminiu sau oțel și are o formă specială care ajută la comprimarea amestecului de aer și combustibil. Segmentele sunt fabricate din oțel sau bronz și asigură etanșarea dintre piston și cilindru. Boltul și siguranta sunt fabricate din oțel și fixează pistonul în blocul motor.

Kituri de piston 4T: Aceste kituri sunt utilizate pentru scuterele cu motoare în patru timpi. Ele constau dintr-un piston, segmente, bolt și siguranță. Pistonul este fabricat din aluminiu sau oțel și are o formă specială care ajută la comprimarea amestecului de aer și combustibil. Segmentele sunt fabricate din oțel sau bronz și asigură etanșarea dintre piston și cilindru. Boltul și siguranta sunt fabricate din oțel și fixează pistonul în blocul motor.

Cum să alegeți kitul de piston potrivit pentru scuterul dvs.

Atunci când alegeți un kit de piston pentru scuterul dvs., este important să luați în considerare următoarele:

    Tipul de motor al scuterului dvs.: Scuterele pot avea motoare în doi timpi sau patru timpi. Asigurați-vă că alegeți un kit de piston care este potrivit pentru tipul de motor al scuterului dvs.
    Volumul motorului scuterului dvs.: Volumul motorului este măsurat în centimetri cubi. Asigurați-vă că alegeți un kit de piston care este potrivit pentru volumul motorului scuterului dvs.
    Marca și modelul scuterului dvs.: Unele kituri de piston sunt concepute special pentru anumite mărci și modele de scutere. Asigurați-vă că alegeți un kit de piston care este potrivit pentru marca și modelul scuterului dvs.

De unde să cumpărați kituri de piston pentru scutere

 La Tehnic-mag, găsiți o gamă largă de kituri de piston pentru scutere, pentru toate mărcile și modelele. Kiturile noastre sunt fabricate din materiale de calitate superioară și sunt concepute pentru a rezista la uzură și condiții dure.

Ultimele recenzii

scrisa de MARIUS P. (CONSTANTA, România) la data de 19 Dec 2023 :

(5/5) 
Produs evaluat : Bobina aprindere Ruris220, 190 Dac 401 Produs conform asteptarilor precum si livrare prompta,multumesc.

scrisa de vasile R. (Ciocârlia de Sus, România) la data de 17 Nov 2023 :

(5/5) 
Produs evaluat : Set membrane carburator Walbro D10HDA, D22HDA Am primit produsele comandate în cel mai scurt timp, produse de foarte bună calitate. Mulțumesc pentru serviciile oferite.

scrisa de Dorel Mihai D. (Bucuresti - Sector 3, România) la data de 15 Nov 2023 :

(5/5) 
Produs evaluat : Arc demaror drujba China 45cc, 52cc, 58cc Vin exact ca in poza, in carcasa de metal. Carcasele, cele care le-am primit eu, sunt de doua diametre diferite de 6,5 si 7,5 cm.Aviz celor care detin Parkside PBKS 53 A2: La Parkside PBKS 53 A2, cea pe care o am, se potriveste cel in carcasa de 6,5cm. Chiar daca diametrul gauri...
Produs adaugat la favorite
Produs adăgat in comparator

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.
Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii acestora.