Esapament tractoras de tuns iarba, gazon


Esapament tractoras de tuns iarba, gazon:

Esapamentul este un element esențial al oricărui tractoras de tuns iarba, gazon. Acesta are rolul de a evacua gazele arse rezultate în urma arderii combustibilului în motor. Un esapament defect poate duce la o serie de probleme, inclusiv:

    Reducerea puterii motorului;
    Creșterea nivelului de zgomot;
    Emisii crescute de gaze poluante.

Pentru a asigura o funcționare optimă a tractorasului dumneavoastră de tuns iarba, gazon, este important să alegeți un esapament de calitate. La Tehnic-mag, găsiți o gamă largă de esapamente pentru tractorase de tuns iarba, gazon, de la cele mai renumite mărci, inclusiv Briggs&Stratton, Zongshen, și Honda.

Esapamente Briggs&Stratton

Briggs&Stratton este unul dintre cei mai mari producători de motoare pentru echipamente de grădinărit. Esapamentele Briggs&Stratton sunt fabricate din materiale de înaltă calitate și sunt proiectate pentru a rezista la uzura intensă.

Esapamente Zongshen

Zongshen este un producător chinez de motoare pentru o gamă largă de aplicații, inclusiv echipamente de grădinărit. Esapamentele Zongshen sunt o opțiune accesibilă, dar oferă performanțe și durabilitate excelente.

Esapamente Honda

Honda este un producător japonez de motoare de înaltă calitate, cunoscute pentru fiabilitatea lor. Esapamentele Honda sunt concepute pentru a oferi performanțe și durabilitate de top.

Cum alegeți un esapament pentru tractorasul dumneavoastră de tuns iarba, gazon?

Pentru a alege un esapament potrivit pentru tractorasul dumneavoastră de tuns iarba, gazon, trebuie să luați în considerare următoarele factori:

    Tipul de motor: Esapamentele sunt disponibile pentru o varietate de tipuri de motoare, inclusiv Briggs&Stratton, Zongshen, și Honda.
    Modelul tractorasului: Este important să alegeți un esapament care este compatibil cu modelul dumneavoastră de tractoras.
    Dimensiuni: Esapamentele sunt disponibile în diferite dimensiuni. Asigurați-vă că alegeți un esapament care se potrivește cu tractorasul dumneavoastră.

Cum să montați un esapament pentru tractorasul dumneavoastră de tuns iarba, gazon?

Procedura de montare a unui esapament poate varia în funcție de modelul tractorasului. În general, însă, procedura este următoarea:

    Deconectați bateria.
    Scoateți vechea tobă de eșapament.
    Montați noua tobă de eșapament.
    Conectați bateria.

Pentru mai multe informații despre cum să montați un esapament pentru tractorasul dumneavoastră de tuns iarba, gazon, consultați manualul de utilizare al tractorasului.

La Tehnic-mag, găsiți tot ce aveți nevoie pentru a vă menține tractorasul de tuns iarba, gazon, în stare bună de funcționare. Alegeți astăzi un esapament de calitate din oferta noastră!

Ultimele recenzii

scrisa de Aspazia C. (Piatra-Neamţ, România) la data de 09 Mar 2024 :

(3/5) 
Produs evaluat : Maner declansator pulverizator electric Ruris RS1800 Faptul ca minerul nu a fost echipat si cu manometru este un dezavantaj de care nu am stiut la cumparare.Bineinteles cu suplimentul de pret corespunzator.

scrisa de Felician F. (Denta, România) la data de 09 Mar 2024 :

(5/5) 
Produs evaluat : Baterie motocultor Ruris 918k E un produs calitativ !

scrisa de MARIUS P. (CONSTANTA, România) la data de 19 Dec 2023 :

(5/5) 
Produs evaluat : Bobina aprindere Ruris220, 190 Dac 401 Produs conform asteptarilor precum si livrare prompta,multumesc.
Produs adaugat la favorite
Produs adăgat in comparator

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.
Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii acestora.