Motor motocultor, motosapa


Motor motocultor, motosapa Ruris și Zongshen - Tehnic-mag

Motorul este o componentă esențială a oricărui motocultor sau motosapă. Acesta este responsabil pentru alimentarea cu energie a mașinii și pentru asigurarea mișcării acesteia.

Tehnic-mag oferă o gamă largă de motoare pentru motocultoare și motosape Ruris și alte marci

    Motoare cu ax vertical: Aceste motoare sunt cele mai comune și sunt utilizate în general în motocultoarele și motosapele mai mici.
    Motoare cu ax orizontal: Aceste motoare sunt mai puternice decât motoarele cu ax vertical și sunt utilizate în general în motocultoarele și motosapele mai mari.


   Motorele noastre sunt fabricate din materiale de înaltă calitate și sunt concepute pentru a rezista la uzură și condiții meteorologice dure.

Dacă aveți nevoie de un motor nou pentru motocultorul sau motosapa dvs., vizitați Tehnic-mag astăzi. Avem tot ce aveți nevoie pentru a vă menține utilajele în stare de funcționare.

Iată câteva sfaturi pentru a vă ajuta să alegeți motorul potrivit pentru motocultorul sau motosapa dvs.:

    Verificați marca și modelul utilajului dvs. Acest lucru vă va ajuta să vă asigurați că achiziționați motorul care este compatibil cu utilajul dvs.
    Gândiți-vă la nevoile dvs. Dacă aveți nevoie de un motor pentru un motocultor mic, un motor cu ax vertical este o opțiune bună. Dacă aveți nevoie de un motor pentru un motocultor mai mare, un motor cu ax orizontal este o opțiune mai bună.
    Comparați prețurile. Prețurile motoarelor pot varia în funcție de marcă, model și caracteristici.

Tehnic-mag vă ajută să găsiți motorul potrivit pentru motocultorul sau motosapa dvs.

Ultimele recenzii

scrisa de MARIUS P. (CONSTANTA, România) la data de 19 Dec 2023 :

(5/5) 
Produs evaluat : Bobina aprindere Ruris220, 190 Dac 401 Produs conform asteptarilor precum si livrare prompta,multumesc.

scrisa de vasile R. (Ciocârlia de Sus, România) la data de 17 Nov 2023 :

(5/5) 
Produs evaluat : Set membrane carburator Walbro D10HDA, D22HDA Am primit produsele comandate în cel mai scurt timp, produse de foarte bună calitate. Mulțumesc pentru serviciile oferite.

scrisa de Dorel Mihai D. (Bucuresti - Sector 3, România) la data de 15 Nov 2023 :

(5/5) 
Produs evaluat : Arc demaror drujba China 45cc, 52cc, 58cc Vin exact ca in poza, in carcasa de metal. Carcasele, cele care le-am primit eu, sunt de doua diametre diferite de 6,5 si 7,5 cm.Aviz celor care detin Parkside PBKS 53 A2: La Parkside PBKS 53 A2, cea pe care o am, se potriveste cel in carcasa de 6,5cm. Chiar daca diametrul gauri...
Produs adaugat la favorite
Produs adăgat in comparator

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.
Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii acestora.