Esapament motocultor, motosapa


Esapament motocultor, motosapa Ruris

Esapamentul este o piesă esențială a oricărei motosape sau motocultoare. Acesta este responsabil pentru evacuarea gazelor de eșapament din motor, precum și pentru reducerea nivelului de zgomot și a emisiilor poluante.

La Tehnic-mag, găsiți o gamă largă de esapemente pentru motosape și motocultoare Ruris. Avem esapemente originale, dar și esapemente aftermarket, de la producători de renume.

Cum să alegeți esapamentul potrivit pentru motosapa sau motocultorul dumneavoastră?

Iată câteva lucruri de care trebuie să țineți cont atunci când alegeți un esapament pentru motosapa sau motocultorul dumneavoastră:

    Marca și modelul motosapei sau motocultorului dumneavoastră. Esapamentul trebuie să fie compatibil cu marca și modelul dumneavoastră de motosapă sau motocultor.
    Tipul de motor. Esapamentul trebuie să fie compatibil cu tipul de motor al motosapei sau motocultorului dumneavoastră.
    Diametrul țevii de eșapament. Esapamentul trebuie să aibă același diametru ca țeava de eșapament a motosapei sau motocultorului dumneavoastră.

Care sunt avantajele unui esapament original?

Esapementele originale sunt fabricate de producătorul motosapei sau motocultorului dumneavoastră. Acestea sunt concepute pentru a se potrivi perfect cu mașina dumneavoastră și pentru a oferi performanțe optime. De asemenea, esapementele originale sunt acoperite de garanția producătorului.

Care sunt avantajele unui esapament aftermarket?

Esapementele aftermarket sunt fabricate de producători terți. Acestea sunt, de obicei, mai ieftine decât esapementele originale. Cu toate acestea, este important să alegeți un esapament aftermarket de la un producător de renume, care să ofere o garanție.

La Tehnic-mag, puteți găsi esapemente originale și aftermarket pentru motosape și motocultoare Ruris. Avem o echipă de profesioniști care vă pot ajuta să alegeți esapamentul potrivit pentru nevoile dumneavoastră.

Produs adaugat la favorite
Produs adăgat in comparator

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.
Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii acestora.