Senzor ulei motocultor motosapa


Senzori de ulei pentru motocultoare și motosape

Senzorul de ulei este o piesă importantă a oricărui motocultor sau motosapă, deoarece asigură monitorizarea nivelului de ulei din motor. Un senzor de ulei defect sau uzat poate duce la probleme grave la motor, cum ar fi supraîncălzirea sau chiar defectarea acestuia.

Funcția senzorului de ulei

Senzorul de ulei funcționează prin detectarea nivelului de ulei din motor. Când nivelul de ulei scade sub un anumit nivel, senzorul trimite un semnal la un indicator de pe tabloul de bord al motocultorului sau motosapelei. Indicatorul avertizează operatorul că nivelul de ulei este scăzut și că trebuie adăugat ulei.

Tipuri de senzori de ulei

Există două tipuri principale de senzori de ulei pentru motocultoare și motosape:

    Senzori de ulei mecanici - acești senzori folosesc un plutitor pentru a detecta nivelul de ulei. Când nivelul de ulei scade, plutitorul coboară și senzorul trimite un semnal la indicatorul de pe tabloul de bord.

Senzori de ulei electronici - acești senzori folosesc un senzor electronic pentru a detecta nivelul de ulei. Senzorul trimite un semnal la un indicator de pe tabloul de bord sau la o unitate de control electronică (ECU).

Cum să alegeți un senzor de ulei

Pentru a alege un senzor de ulei potrivit pentru motocultorul sau motosapa dumneavoastră, trebuie să țineți cont de următoarele:

    Marca și modelul motocultorului sau motosapelei - senzorii sunt concepuți pentru a fi compatibili cu anumite mărci și modele de motocultoare și motosape. Este important să verificați compatibilitatea senzorului pe care îl alegeți cu motocultorul sau motosapa dumneavoastră.
    Tipul de senzor de ulei - există două tipuri principale de senzori de ulei pentru motocultoare și motosape: mecanici și electronici. Alegeți tipul de senzor care este potrivit pentru nevoile dumneavoastră.

Gama de senzori de ulei pentru motocultoare și motosape de la Tehnic-mag

La Tehnic-mag găsiți o gamă largă de senzori de ulei pentru motocultoare și motosape. Senzorii sunt disponibili în diferite mărci și modele, astfel încât să puteți găsi cel mai potrivit pentru nevoile dumneavoastră.

Senzorii de ulei pentru motocultoare și motosape de la Tehnic-mag sunt de calitate superioară și sunt fabricate din materiale durabile. Ele sunt concepute pentru a rezista la utilizarea intensă și pentru a vă asigura o funcționare fiabilă a motoutilajului dumneavoastră.

Iată câteva sfaturi pentru a vă asigura că senzorul de ulei al motocultorului sau motosapelei dumneavoastră durează mai mult:

    Verificați periodic nivelul de ulei din motor.
    Înlocuiți senzorul de ulei în conformitate cu recomandările producătorului.
    Evitați să utilizați motocultorul sau motosapa atunci când nivelul de ulei este scăzut.

Ultimele recenzii

scrisa de Aspazia C. (Piatra-Neamţ, România) la data de 09 Mar 2024 :

(3/5) 
Produs evaluat : Maner declansator pulverizator electric Ruris RS1800 Faptul ca minerul nu a fost echipat si cu manometru este un dezavantaj de care nu am stiut la cumparare.Bineinteles cu suplimentul de pret corespunzator.

scrisa de Felician F. (Denta, România) la data de 09 Mar 2024 :

(5/5) 
Produs evaluat : Baterie motocultor Ruris 918k E un produs calitativ !

scrisa de MARIUS P. (CONSTANTA, România) la data de 19 Dec 2023 :

(5/5) 
Produs evaluat : Bobina aprindere Ruris220, 190 Dac 401 Produs conform asteptarilor precum si livrare prompta,multumesc.
Produs adaugat la favorite
Produs adăgat in comparator

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.
Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii acestora.