Pompa apa scuter


Pompa de apă scuter: esențială pentru răcirea motorului

Pompa de apă este o piesă esențială pentru funcționarea optimă a motorului unui scuter. Aceasta este responsabilă pentru circulația apei de răcire prin motor, ceea ce ajută la menținerea temperaturii acestuia la un nivel sigur.

Tipuri de pompe de apă pentru scutere

Există două tipuri principale de pompe de apă pentru scutere:

    Pompe de apă mecanice - sunt cele mai frecvente tipuri de pompe de apă pentru scutere. Acestea sunt acționate de arborele cotit al motorului și utilizează o curea de transmisie pentru a transfera puterea.

Pompe de apă electrice - sunt mai puțin frecvente decât pompele de apă mecanice, dar devin din ce în ce mai populare. Acestea sunt acționate de un motor electric și nu necesită o curea de transmisie.

Alegerea pompei de apă potrivite pentru scuterul dvs.

Pentru a alege pompa de apă potrivită pentru scuterul dvs., trebuie să țineți cont de următoarele factori:

    Tipul de motor - pompele de apă sunt disponibile pentru motoare cu doi timpi și cu patru timpi.
    Mărimea motorului - pompa de apă trebuie să fie compatibilă cu dimensiunea motorului scuterului dvs.
    Marca scuterului - pompa de apă trebuie să fie compatibilă cu marca scuterului dvs.

Pompe de apă de la Tehnic-mag

La Tehnic-mag, găsiți o gamă variată de pompe de apă pentru scutere, pentru toate tipurile de motoare și mărci. Fie că aveți nevoie de o pompă de apă pentru un scuter nou sau pentru a repara un scuter mai vechi, la noi găsiți ceea ce cauți.

Pompele noastre de apă sunt fabricate din materiale de înaltă calitate și sunt testate pentru a asigura o performanță optimă și o durată lungă de viață. De asemenea, oferim o garanție de 12 luni pentru toate pompele de apă pe care le vindem.

Cum să instalați o pompă de apă pentru scuter

Instalarea unei pompe de apă pentru scuter poate fi o sarcină dificilă, dar este important să o faceți corect pentru a preveni deteriorarea motorului. Dacă nu sunteți sigur cum să o faceți singur, vă recomandăm să solicitați asistență profesională.

Comandați pompa de apă online de la Tehnic-mag

La Tehnic-mag, găsiți pompe de apă de la cele mai bune mărci pentru toate tipurile de motoare și mărci de scutere. De asemenea, oferim livrare rapidă și gratuită în toată România.

Comandați pompa de apă online de la Tehnic-mag și asigurați-vă că scuterul dvs. are tot ce are nevoie pentru a funcționa la parametri optimi!

Ultimele recenzii

scrisa de MARIUS P. (CONSTANTA, România) la data de 19 Dec 2023 :

(5/5) 
Produs evaluat : Bobina aprindere Ruris220, 190 Dac 401 Produs conform asteptarilor precum si livrare prompta,multumesc.

scrisa de vasile R. (Ciocârlia de Sus, România) la data de 17 Nov 2023 :

(5/5) 
Produs evaluat : Set membrane carburator Walbro D10HDA, D22HDA Am primit produsele comandate în cel mai scurt timp, produse de foarte bună calitate. Mulțumesc pentru serviciile oferite.

scrisa de Dorel Mihai D. (Bucuresti - Sector 3, România) la data de 15 Nov 2023 :

(5/5) 
Produs evaluat : Arc demaror drujba China 45cc, 52cc, 58cc Vin exact ca in poza, in carcasa de metal. Carcasele, cele care le-am primit eu, sunt de doua diametre diferite de 6,5 si 7,5 cm.Aviz celor care detin Parkside PBKS 53 A2: La Parkside PBKS 53 A2, cea pe care o am, se potriveste cel in carcasa de 6,5cm. Chiar daca diametrul gauri...
Produs adaugat la favorite
Produs adăgat in comparator

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.
Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii acestora.