Variator Atv


Variator pentru ATV

Variatorul este o piesă importantă a transmisiei ATV-ului. Acesta reglează transmiterea puterii de la motor către roți, permițând vehiculului să se deplaseze la viteze diferite.

În magazinul online Tehnic-mag, puteți găsi o gamă largă de variatoare pentru toate modelele de ATV-uri chinezești, de la 50cc la 300cc. Produsele sunt fabricate din materiale de înaltă calitate și respectă specificațiile producătorilor.

Înlocuirea variatorului este o operațiune de întreținere importantă, esențială pentru funcționarea corectă a vehiculului. Un variator uzat sau deteriorat poate provoca probleme de transmisie, care pot duce la supraîncălzirea motorului, deteriorarea roților sau chiar defectarea vehiculului.

Dacă variatorul ATV-ului dumneavoastră este uzat sau deteriorat, îl puteți găsi în magazinul online Tehnic-mag. Înlocuirea este o operațiune relativ simplă, pe care o puteți efectua acasă, dar dacă nu sunteți siguri, vă recomandăm să apelați la un profesionist.

Variatoarele achiziționate din magazinul online Tehnic-mag sunt acoperite de garanție.
Vizitați magazinul nostru online și alegeți variatorul potrivit ATV-ului dumneavoastră!

Ultimele recenzii

scrisa de Aspazia C. (Piatra-Neamţ, România) la data de 09 Mar 2024 :

(3/5) 
Produs evaluat : Maner declansator pulverizator electric Ruris RS1800 Faptul ca minerul nu a fost echipat si cu manometru este un dezavantaj de care nu am stiut la cumparare.Bineinteles cu suplimentul de pret corespunzator.

scrisa de Felician F. (Denta, România) la data de 09 Mar 2024 :

(5/5) 
Produs evaluat : Baterie motocultor Ruris 918k E un produs calitativ !

scrisa de MARIUS P. (CONSTANTA, România) la data de 19 Dec 2023 :

(5/5) 
Produs evaluat : Bobina aprindere Ruris220, 190 Dac 401 Produs conform asteptarilor precum si livrare prompta,multumesc.
Produs adaugat la favorite
Produs adăgat in comparator

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.
Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii acestora.