Piese motosapa, motocultor

Motosapa și motocultorul sunt utilaje moderne, destinate atât lucrului în solarii și grădini mari de flori, legume și zarzavaturi, cât și celor pasionați de creșterea plantelor pentru consum propriu. 

Ele reprezintă ansamble complexe și pot avea puteri și funcționalități diferite și de aceea este posibil ca uneori să trebuiască să le înlocuiți unele piese. 

În cazul unei funcționări necorespunzătoare, avem piese pentru: accelerație, carburator, contact pornire, electromotor pornire, demaror, ambielaj, motor, eșapament, rezervor, transmisie, acumulatori și altele. 

Vă mai putem ajuta și cu: cabluri, flanșe, kituri de reparații, bobine, bujii, senzori, curele, cuțite, filtre, garnituri, rulmenți, simeringuri, segmenți sau cauciucuri.

Ne adresăm celor care posedă utilaje din mărcile Dac, Ruris, Zimbru, Honda, Gigant, Briggs&Stratton, Wacker, Walbro, dar și mărcii chinezești Zungshen și altele.

Produs adaugat la favorite
Produs adăgat in comparator

Aceasta platforma este destinat magazinelor, service-urilor de specialitate din domeniu. Persoanelor Juridice, persoanelor fizice autorizate, persoanelor fizice care se ocupa de reparatii motoutilaje, scutere, atv-uri etc.

Pentru a putea comanda va trebui sa va creati un cont. Un administrator va aproba contul dv. in maxim 24ore dupa care veti primii pe mail datele de logare. Din acest moment veti avea acces la preturi si comenzi.

Creaza cont acum !