Filtru aer scuter


Filtru aer scuter: Protejează motorul și îmbunătățește performanța

Filtrul de aer este o componentă importantă a oricărui scuter. Acesta are rolul de a proteja motorul de praf, nisip, murdărie și alte particule care pot deteriora componentele motorului. De asemenea, filtrul de aer ajută la îmbunătățirea performanței motorului, permițând aerului să circule mai liber.

De ce este important să schimbați filtrul de aer la timp?

Filtrul de aer se înfundă în timp, ceea ce poate duce la o serie de probleme, inclusiv:

    Pierderea puterii
    Creșterea consumului de combustibil
    Probleme la pornirea motorului
    Deteriorarea componentelor motorului

Când trebuie schimbat filtrul de aer?

Intervalul de schimb recomandat pentru filtrul de aer variază în funcție de marca și modelul scuterului, dar în general este de aproximativ 5.000-10.000 de kilometri.

Cum să alegeți filtrul de aer potrivit pentru scuterul tău?

Atunci când alegeți filtrul de aer pentru scuterul dvs., este important să alegeți un filtru compatibil cu marca și modelul scuterului. De asemenea, este important să alegeți un filtru de calitate, fabricat din materiale durabile.

La Tehnic-mag, găsești o gamă largă de filtre de aer pentru scutere, de la mărci de renume, la prețuri competitive. Alege filtrele potrivite pentru scuterul tău și asigură-te că acesta funcționează întotdeauna la capacitatea maximă.

Iată câteva sfaturi pentru a prelungi durata de viață a filtrului de aer:

    Verificați filtrul de aer la fiecare schimb de ulei.
    Înlocuiți filtrul de aer dacă este deteriorat sau murdar.

Alegeți filtrul de aer potrivit pentru scuterul dvs. de pe Tehnic-mag!

Ultimele recenzii

scrisa de MARIUS P. (CONSTANTA, România) la data de 19 Dec 2023 :

(5/5) 
Produs evaluat : Bobina aprindere Ruris220, 190 Dac 401 Produs conform asteptarilor precum si livrare prompta,multumesc.

scrisa de vasile R. (Ciocârlia de Sus, România) la data de 17 Nov 2023 :

(5/5) 
Produs evaluat : Set membrane carburator Walbro D10HDA, D22HDA Am primit produsele comandate în cel mai scurt timp, produse de foarte bună calitate. Mulțumesc pentru serviciile oferite.

scrisa de Dorel Mihai D. (Bucuresti - Sector 3, România) la data de 15 Nov 2023 :

(5/5) 
Produs evaluat : Arc demaror drujba China 45cc, 52cc, 58cc Vin exact ca in poza, in carcasa de metal. Carcasele, cele care le-am primit eu, sunt de doua diametre diferite de 6,5 si 7,5 cm.Aviz celor care detin Parkside PBKS 53 A2: La Parkside PBKS 53 A2, cea pe care o am, se potriveste cel in carcasa de 6,5cm. Chiar daca diametrul gauri...
Produs adaugat la favorite
Produs adăgat in comparator

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.
Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii acestora.